Iranin kansalainen pidätettiin Nanin maakunnassa, koska hänet etsittiin Interpolin määräyksestä, koska hänen väitettiin pakenevan Iranista

Nanin maakunta -

Iranin kansalainen otettiin kiinni Mueang Nanin alueella Nanin maakunnassa viime maanantaina, helmikuun 15. päivänä, kun hänet etsittiin Interpolin määräyksestä ja hänen väitettiin pakenevan Thaimaahan karannutta rikollista.

Maahanmuuttopoliisin mukaan 41-vuotias epäilty Amir Fallahi Serish oli tiettävästi lähtenyt Iranista ja pyytänyt maakunnan viranomaisilta lupaa oleskella pohjoisessa Thaimaan maakunnassa ennen Interpolin luvan antamista.

Tutkinta ja henkilöllisyyden jäljitys alkoivat kuitenkin, kun Nanin maakunnan maahanmuuttovirasto sai Iranin suurlähetystöltä ja Immigration Bureau of Investigationilta ilmoituksen, että Amir oli rikollinen pakolainen ja poliisin etsimä kotimaassaan. Pattaya News huomauttaa, että kyselyistä huolimatta Thaimaan tai Iranin viranomaiset eivät tehneet selväksi, mitkä syytteet herra Serishiä etsittiin Iranissa.

Maahanmuuttopoliisin kerrottiin käyttäneen kasvontunnistuskameroilla varustettua maahanmuutto-ajoneuvoa epäillyn tunnistamiseen ennen pidätyksen tekemistä maanantaina noin klo 11. parkkipaikalla Chaisathanin osa-alueella.

Amir vietiin maahanmuuttovirastoon ennen kuin hänet siirrettiin valtakunnansyyttäjän ulkoministeriöön ja asianomaisille viranomaisille, jotta epäilty rikollinen voitaisiin luovuttaa kotimaahansa oikeuskäsittelyä varten.

Amir ei antanut lausuntoa Thaimaan lehdistölle, eikä tiedetä, onko hän pyytänyt armahdusta vai vetoaako hän jäädäkseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.