Bangkokin katuruokakokki Supinya ‘Jay Fai’ Junsuta saa uusia tunnustuksia

Bangkok-

Toimittajan huomautus: Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote. Heidän ajatuksensa ovat heidän omiaan.

 

Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että Bangkokin julkkis katuruokakokki, Ms. Supinya ‘Jay Fai’ Junsuta, nimettiin äskettäin Aasian ikonipalkinnon voittajaksi vuonna lisäksi hänen ruokapaikkansa sai 'Asia's 50 Best Restaurants 2021' -palkinnon.

Ennen kuin Aasian 50 parasta ravintolaa 2021 julkistettiin 25. maaliskuuta 2021, 50 parasta -organisaatio paljasti ensimmäisen ennalta julkistetuista palkinnoistaan. Asiantuntijoiden äänestyksessä eri puolilta Aasiaa, Supinya ‘Jay Fai’ Junsuta ylistettiin arvostetulla Icon Award -palkinnolla, kun taas hänen hawker-tyylinen kauppataloravintola Thaimaan pääkaupungissa nimettiin yhdeksi Aasiasta. s 50 parasta ravintolaa 2021’.

Nämä viimeisimmät tunnustukset vain lisäävät hänen kasvavaa supertähden asemaansa. Vuonna 2018 Jay Fai palkittiin tähdellä kaikkien aikojen ensimmäisenä Michelin Guide Thailand -oppaassa, ja siitä on tulossa ensimmäinen thaimaalainen katuruokaravintola, joka on saanut kunnian.

Sen mukana tuli maailman kulinaaristen tiedotusvälineiden huomio ja sitä seurannut maailmanlaajuisten ruokailijoiden kavalkadi, jotka kaikki tekivät pyhiinvaelluksen Bangkokiin kokeillakseen hänen kuuluisaa. Khai Chiao Pu (ravumunakas). Se on sidottu kuin japanilaistyylinen tamagoyaki-omeletti, ja se sisältää lähes puoli kiloa tuoretta rapulihaa ja sen hinta on 1,500 50 bahtia annosta kohden (XNUMX dollaria).

Muita suosikkeja ovat mm Phat Ki Mao Thale (humalaiset nuudelit merenelävien kera) ja hänen oma innovaationsa: kuiva Tom Yam. Jälkimmäinen on erityisen huomionarvoinen, sillä se säilyttää ikonisen keiton happamat, makeat, suolaiset ja mausteiset maut ja muotoilee ne uudelleen luomaan ilman lientä ruokaa, joka ei olisi sopimaton eleganteimmalla fine dining -ravintolan ruokalistalla.

On vain sopivaa, että Michelin-tähden saatuaan Jay Fai esiintyy myös Netflixin dokumenttisarjassa "Street Food Asia", mikä johtaisi vieläkin enemmän näkyvyyteen kuin hän koskaan unelmoi. Se tarkoittaa nyt myös sitä, että hänen kanta-asiakkaiden legionin on nyt varattava pöydät etukäteen sähköpostitse.

Tänä vuonna Aasian 50 parhaan ravintolan 2021 virtuaalinen seremonia lähetetään suorana Facebookissa ja YouTubessa 25. maaliskuuta.

Nykyisen COVID-19-epidemian vuoksi kansainvälinen matkustaminen on tällä hetkellä rajoitettua. Tämän lehdistötiedotteen on tarkoitus kuitenkin toimia inspiraationa tuleville Thaimaan matkoille pandemian päätyttyä.

Kuva: Michelin Guide California

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/