Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoittaa pidätetyistä kahdesta online-investointihuijauksesta, joiden vahingot ovat yli 550 miljoonaa bahtia

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoitti tänään, helmikuun 10. päivänä, että kaksi verkkosijoitushuijausta on takavarikoitu, mikä vahingoitti tuhansia uhreja, joiden kerrottiin menettäneen yli 550 miljoonaa bahtia.

Ensimmäisessä tapauksessa kaksi väitettyä huijaria pidätettiin, koska he houkuttelivat uhreja investoimaan Lucky Doga -nimiseen verkkopeliliiketoimintaan. Uhrien lausunnon mukaan heidät huijattiin ostamaan virtuaalikoira Lucky Doga -pelissä ja he voisivat ansaita voittoa myymällä koiria muille jäsenille.

Väitetyt huijarit laittoivat kuitenkin virtuaalikoirat järjestelmään ja asettivat ne korkeaan hintaan. Heidän kerrotaan sulkevan järjestelmän ja katoavan, kun uhrit päättivät tehdä ostoksen, ansaitaen väitetyille huijareille huomattavan summan rahaa ja jättämättä myyjälle virtuaalista koiraa tai mahdollisuutta myydä ne suuremmalla voitolla.

Alkuperäinen tutkinta paljasti, että Lucky Doga -peli perustettiin toukokuussa 2020 ja se oli ansainnut yli 50 miljoonaa bahtia neljässä kuukaudessa yli 4 uhrilta, joista monet ihmiset halusivat epätoivoisesti ansaita elantonsa sen jälkeen, kun Covid-500-pandemian tuhosi monia liiketoiminta-aloja. . Noin 19 uhria on tehnyt ilmoituksen poliisiasemalle eri puolilla maata

Kahdella epäillyllä oli tutkinnan mukaan liikkeessä yli 10 miljoonaa bahtia pankkitileillä. He kuitenkin aluksi kielsivät kaikki syytteet ennen kuin heidät vietiin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten. Heitä ei nimetty lehdistölle.

Toisessa tapauksessa kolme väitettyä huijaria saatiin kiinni, kun he olivat kuulemma harjoittaneet huijausyritystä nimeltä "S Club". Tutkimus paljasti, että ryhmä suostuttelee uhrit osallistumaan seminaareihin eri provinsseissa ennen kuin huijasivat heidät sijoittamaan S CLUBiin, yritykseen, joka antoi asiakkaille mahdollisuuden pelata online-kasinoissa ympäri maailmaa.

Investointi sisälsi yhdeksän eri pakettia 21,000 5,000,000 bahtista 10.5 5 15 bahtiin. Konserni lupaa myös XNUMX prosentin osingon sijoitukselleen kuukaudessa. Sijoittaja saisi myös lisätuottoa, jos hän voisi kutsua muita mukaan yritykseen XNUMX-XNUMX prosentilla sijoitusrahoista.

Uhri kuitenkin väitti, että he ansaitsivat vain jonkin verran voittoa sijoituksen alkuvaiheessa, mutta väitetyt huijarit joutuivat myöhemmin tavoittamattomiksi, peruivat kaikki yhteydenottoreittinsä ja lopulta pakenivat. Siellä oli yli 400 uhria, jotka väittivät olevansa jäseniä ja olivat menettäneet yli 500 miljoonaa bahtia väitetylle petokselle.

Poliisi jatkaa näiden ja muiden tapausten seurantaa, mukaan lukien "Shopping Mall" -sovellushuijaus, josta kerroimme aiemmin täällä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.