Rayongin kuvernööri avasi useimmat aiemmin suljetut yritykset, mukaan lukien baarit, yhdeksän päivän jälkeen ilman uusia vahvistettuja Covid-19-tapauksia maakunnassa

Rayong, Thaimaa-

Rayongin kuvernööri ilmoitti tänään, että sen jälkeen, kun maakunnassa ei ollut yhdeksän päivää uusia vahvistettuja Covid-19-tapauksia, hän määrää useimpien aiemmin suljettujen yritysten avaamisen.

Center for Covid-1 Situation Administration, CCSA, muutti Rayongin oranssiksi tai kontrollivyöhykkeeksi 19. helmikuuta muiden itäisten provinssien, kuten Chonburin, kanssa.

Tämä muutos antoi alueille mahdollisuuden avata aiemmin suljettuja yrityksiä, kuten kuntosaleja, baareja, viihdepaikkoja, koulujen elokuvateattereita jne. Rayongin kuvernööri päätti kuitenkin avata vain koulut tuolloin pitäen muut tapahtumapaikat suljettuina varotoimista. Tämä jätti Rayongin ainoaksi oranssiksi vyöhykkeeksi, joka päätti jättää viihde- ja vastaavat paikat kiinni, mikä kuvernöörillä on kyky tehdä. (Bangkokissa punaisena vyöhykkeenä on myös edelleen baareja ja viihdepaikkoja suljettuina, eikä se salli alkoholin myyntiä ravintoloissa)

Päätös ei ollut suosittu, sillä monet asukkaat valittivat menettävänsä rahaa ja saattoivat matkustaa läheiseen Pattayaan juomaan tai vierailemaan muissa yrityksissä, jotka voisivat avata. Rayongin kansanterveysministeriö kuitenkin korosti, että he halusivat varmistaa, että tilanne on todella turvallinen ennen kuin tekivät niin.

Tämän päivän tilaus sallii lähes kaikkien aiemmin suljettujen yritysten avaamisen, paitsi kanataistelukentät, kalataistelupaikat ja vastaavat eläintapahtumat, jotka houkuttelevat laittomia uhkapelejä. Laitonta uhkapeliä syytetään suurimmasta osasta viimeaikaisista Covid-19-tapauksista maakunnassa.

Viihdepaikat voivat olla auki klo 11 asti, mutta niiden on noudatettava Covid-00-sääntöjä, kuten maskin käyttö, sosiaalinen etäisyys, lämpötilan tarkistus, Thai Chanan käyttö sisäänkirjautumiseen ja paljon muuta. Ravintolat voivat myös jälleen myydä alkoholia ja palvella sisätiloissa myös klo 19 asti.

Tilaus mahdollistaa myös muiden aiemmin suljettujen paikkojen, kuten amulettikauppojen ja kuntosalien, avaamisen heti. Bangkok on toistaiseksi punainen vyöhyke, jossa viihdepaikat on suljettu.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/