Tänä iltana tulee kuluneeksi yksi vuosi Koratissa tapahtuneesta traagisesta joukkoampumisesta, jossa kuoli yli 30 ihmistä

Thaimaa-

Tänään, 8. helmikuuta 2021, tulee kuluneeksi vuosi traagisesta joukkoampumisesta, jossa aseistettu tyytymätön sotilas tappoi 31 ihmistä ja haavoitti 58 ihmistä Koratissa, useimmat Terminal 21 -ostoskeskuksen ympäristössä.

Tapaus järkytti Thaimaata ydintä myöten, maassa, jossa joukkoammuskelut ovat suhteellisen harvinaisia.

Covid-19:n vuoksi suuria muistotilaisuuksia ei todennäköisesti järjestetä, mutta Koratissa ja sen ympäristössä oli vielä tarkoitus merkitä monia pienempiä, yksityisiä tapahtumia, joissa oli mukana uhrien perheenjäseniä sekä traagisesta ammuskelusta selvinneet.

Olemme koonneet yhteen viime vuonna julkaisemistamme artikkeleista ja aineistosta tästä tapauksesta muistellaksemme traagista ammuskelua ja muistaaksemme menettämiämme.

Pattaya News julkaisi myös pääkirjoituksen, jossa olemme ilmoittaneet, ettemme nimeä tai ylistä joukkoampujaa toimituksellisena politiikkana tapahtuman jälkeen.

Katsaus tapahtumaan on alla, lukijoita tulee varoittaa etukäteen, että jotkut artikkelit voivat ärsyttää herkkiä katsojia, harkintaa suositellaan:

Yli viisi tuhatta ihmistä kokoontuu tänä iltana Koratissa kynttilänvalossa eilisen joukkoampumisen uhrien muistoksi.

Varakauppaministeri vierailee ampumisen uhreissa, työskentelee Korat Terminal 21:n johdon kanssa ostoskeskuksen uudelleen avaamista ja henkilöstön auttamista koskevien suunnitelmien parissa.

Thaimaan hallitus antaa taloudellista ja henkistä apua kaikille Koratin joukkoampumisen uhreille ja maksaa loukkaantuneiden hoitolaskut

Rikostentorjuntapoliisi saapuu Koratin terminaaliin 21 vangitakseen tai tappaakseen ampujan joukkoammuskelussa, jossa on kuollut ainakin 20 ihmistä.

Konnasotilas tappoi ainakin 21 ihmistä ammuskelussa Terminal XNUMX -ostoskeskuksessa Koratissa

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/