Thaimaan kommandopoliisi pidätti 34 epäiltyä, joiden kerrotaan osallistuneen laittomiin online-uhkapelisivustoihin lämpödrooneilla

Chanthaburi –

Thaimaan Commandon poliisi ilmoitti eilen, 5. helmikuuta, pidättäneensä 34 epäiltyä, joiden kerrottiin osallistuneen neljään laittomaan online-uhkapelisivustoon Chanthaburissa käyttämällä lämpödrooneja.

Ratsia tehtiin eilen laajennetun tutkimuksen jälkeen, joka paljasti, että on olemassa 4 online-uhkapelisivustoa – nimittäin VR898, Hattrick 988, Hattrick 888 ja betway88 –, jotka tarjoavat tällä hetkellä kaikenlaisia ​​rahapelipalveluita, kuten ulkomaisia ​​urheiluvedonlyöntejä, thaimaalaisia ​​lottoja, Hanoi-arpajaiset, online-arpajaiset, Hanoi Baccarat jne., joiden liikevaihdon kerrotaan olevan yli miljardi bahtia.

Huolestuneen kansalaisen virkamiehille antaman vihjeen mukaan pelaajien toimisto sijaitsi lähellä Thaimaan ja Kambodžan rajaa Pong Nam Ronin alueella, mutta poliisin saapuessa alueella ei ollut toimistorakennusta. Siksi he käyttivät lämpödrooneja ruumiinlämpötilan mittaamiseen ja havaitsivat, että ryhmä ihmisiä oli konttilastin sisällä.

Tapahtumapaikalta löydettiin noin 34 ihmistä, joista 17 oli miestä ja 17 naista, sekä 101 matkapuhelinta ja 69 tietokonetta. Kaikki pidätetyt henkilöt kertoivat poliisille, että heidät on palkattu verkkosivujen ylläpitäjiksi keskustelemaan ja suorittamaan rahaliikennettä asiakkaiden kanssa.

Alkuperäinen tietokonetietojen tarkastelu paljasti myös todisteita keskusteluista, rahansiirroista ja useista uhkapelaajista, jotka hakevat pelaamista verkkosivustoilla. Heidät kaikki pidätettiin Chanthaburissa, ja heitä syytettiin ensisijaisesti laittomien online-uhkapelisivustojen yhteisestä kutsumisesta ja mainosten lähettämisestä ilman lupaa.

Keskusrikospoliisin komentaja, everstiluutnantti Thorsak Sukwimol kertoi, että teknologiarikosten torjuntaosasto ja siihen liittyvä osasto jatkavat tutkintaa ja laajentavat tutkintatuloksia laittomaan liiketoimintaan osallistuvien omistajien ja osallistujien löytämiseksi. Pidätetty henkilökunta väitti, että he eivät tienneet tarkalleen, kenelle he työskentelivät tai kuinka heidät tavoittaa.

Kuva: Daily News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.