Thaimaan pahamaineinen uhkapeliliikemies Sia Po ja hänen 11 työtoveriaan pidätettiin Bangkokissa epäiltyjen verkkouhkapelien ja rahanpesun isännöinnistä

Bangkok -

Po Arnon, joka tunnetaan julkisesti lempinimellään "Sia Po", sekä hänen 11 perheenjäsenensä ja työntekijänsä pidätettiin Bangkokissa tänään 4. helmikuuta, koska heidän kerrottiin isännöineen online-uhkapelejä ilman lupaa ja rahanpesusta.

Pidätys tapahtui yhdessä Sia Pon paikoista Phetkasem Roadilla Phasicharoenin alueella Bangkokissa noin kello 6 aamulla. Myös hänen vaimonsa, veljensä ja kälynsä, jotka löydettiin paikalta, otettiin poliisin huostaan ​​sekä kahdeksan muuta työntekijää.

Talosta löydettiin ja takavarikoitiin myös suuri määrä 2.5 miljoonan bahtin käteistä, 9 mm:n ampuma-aseita ja 11 patruunaa, 65 kirjapankkia ja 39 matkapuhelinta, joiden yhteisarvo oli yli 18 miljoonaa bahtia.

Poliisikenraali Damrongsak Kittipat, Thaimaan kuninkaallisen poliisiviraston apulaiskomissaari, ilmoitti, että 12 pidätettyä henkilöä olivat 31 epäillyn joukossa, joiden kerrotaan olevan sekaantunut Thaimaan online-uhkapeliverkostoon.

Kenraalin mukaan Sia Po ja hänen työtoverinsa olivat toimineet ja julkaisseet mainoksia hänen kuudella nettirahapeliyrityksellään vuodesta 2019 lähtien. Poliisi vaati heidän rahapelisivustojensa sulkemista ja aloitti tutkinnan laajentamisen neljä kuukautta sitten.

Sia Po oli tunnetusti thaimaalaisten keskuudessa harmaasta liiketoiminnastaan. Hän oli ansainnut valtavasti tuloja yrityksestä. Suurin osa hänen tuloistaan ​​oli väitetysti siirretty hänen sukulaisilleen ennen kuin ne muutettiin arvokkaaksi omaisuudeksi, kuten luksusautoiksi ja maa-alueiksi, tai jakoiksi, kuten ansioiksi ja lahjoituksiksi onnettomille paikallisille. Sia Po on erimielinen hahmo, jonka monet kiittävät hänen lukuisia hyväntekeväisyysponnistelujaan, mutta toiset tuovat esiin, mistä rahat väitetään olevan peräisin.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi etsi ja pidätti Sia Pon useita kertoja samankaltaisista syytteistä, jotka liittyivät hänen online-uhkapelitoimintaansa ja rahanpesuun. Häntä vastaan ​​on tällä hetkellä syytteet rikostuomioistuimelta kahdessa Phasi Charoenin poliisiaseman ja Bang Khenin poliisiaseman nostamassa tapauksessa.

Häntä ja hänen työtovereitaan syytetään alun perin väitetystä online-uhkapeleihin liittyvien mainosten isännöimisestä ja lähettämisestä ilman lupaa sekä rahanpesusta. He ovat tällä hetkellä poliisin huostassa lisäkuulusteluja varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.