Thaimaan julkinen ja yksityinen matkailusektori etsii suunnitelmia ulkomaisten matkailijoiden houkuttelemiseksi vuoden 2021 puolivälissä, mukaan lukien ehdotus rokotettujen turistien vastaanottamisesta

KUVA: Thansettakij

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) sekä julkinen ja yksityinen matkailusektori etsivät keinoja houkutella ulkomaisia ​​matkailijoita uudelleen Covid-19-koronaviruspandemian taantuttua, mukaan lukien ehdotus rokotettujen turistien toivottamiseksi tervetulleeksi ilman 14 päivän valtion karanteenia.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn paljasti eilen 1. helmikuuta lehdistölle, että ministeriö arvioi noin 5-10 miljoonan ulkomaalaisen vierailevan Thaimaassa rajan uudelleenavauksen jälkeen, joka on tarkoitus tapahtua joskus Songkranin jälkeen. Määrä riippuu kuitenkin osittain myös kustakin ulkomaisesta maasta ja sen matkailumääräyksistä sekä yleisestä Covid19-statuksesta ympäri maailmaa.

Phiphat kertoi myös valmistautuvansa keskustelemaan pääministeri Prayut Chan-O'Chan kanssa 5 miljoonan annoksen Covid-19-rokotteiden pyytämisestä hotellialan työntekijöille, mukaan lukien ravintola- ja hotellityöntekijät, jotka työskentelevät seitsemässä suuressa turistikaupungissa, nimittäin Chonburissa, Bangkokissa ja Chiangissa. Mai, Phuket, Krabi, Surat Thani ja Songkhla rakentamaan matkailijoiden luottamusta ennen maan avaamista uudelleen.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn totesi lisäksi, että TAT vaati rokotettujen ulkomaalaisten tarvetta vierailla Thaimaassa. Thaimaan hallitus keskustelee myös ASEANin kansallisen matkailujärjestön (NTO) kanssa "rokotuspassin" myöntämisestä valtuutetuille rokotetuille turisteille, jotka voivat matkustaa Thaimaahan ja muihin ASEAN-maihin karanteenivapaalla matkustamisella.

Lisäksi William Ellwood Heinecke, Minor International Boardin puheenjohtaja, on myös toimittanut pääministerille yksityiskohtaisen asiakirjan, jossa on neljä matkailua koskevaa ehdotusta, jotka sisältävät 1.) mukaan lukien vieraanvaraisuuden henkilökunnan rokotteiden jakelun vaiheeseen 1, 2.) harkitsemaan lisää rokotevaihtoehdot kiireellisesti, 3.) mahdollistetaan rokotettujen henkilöiden karanteenivapaa matkustaminen ja 4.) valmistaudutaan ottamaan vastaan ​​saapuvat kansainväliset matkustajat "rokotuspassilla".

Kirje on nähtävissä alla olevassa artikkelissa:

Tunnettu hotellin toimitusjohtaja julkaisi Thaimaan pääministerille kirjeen, jossa on ehdotuksia Thaimaan romahtaneen kansainvälisen matkailualan elvyttämiseksi nopeammin

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.