Thaimaan pääministeri iloitsi siitä, että Thaimaa on listattu Lowy Instituten toimesta neljänneksi maaksi maailmassa Covid-19-koronavirusepidemian hoidossa.

Bangkok -

Pääministeri Prayut Chan O'Cha sanoi olevansa iloinen siitä, että Thaimaa listattiin maailman neljänneksi parhaaksi maaksi covid-19-koronavirusepidemian torjunnassa hänen eilen 30. tammikuuta sosiaalisessa mediassa antamansa lausunnon mukaan.

Listan julkisti Australian Lowy Institute, yksi maan johtavista akateemisista instituutioista ja tutkimuskeskuksista. Viisi parasta maata 98 ​​maan joukossa olivat Uusi-Seelanti, Vietnam, Taiwan, Thaimaa ja Kypros.

Pääministeri totesi verkossa, että Thaimaa on noussut viiden parhaan joukkoon kaikkien thaimaalaisten välisen yhteistyön ansiosta ja kaikkien pitäisi olla siitä ylpeitä.

Lausunnossa sanotaan: "Uskon, että jos thaimaalaiset työskentelevät yhdessä yhtenä, emme voi tehdä mitään."

”Haluan käyttää tätä tilaisuutta hyväkseni kiittääkseni jälleen kaikkia, erityisesti lääkäreiden, sairaanhoitajien, kansanterveysviranomaisten, hallinnon turvallisuuden, vapaaehtoisten ja yksityisen sektorin ryhmiä yhteistyöstä ja osallistumisesta koko maassa. Kiitos kaikille thaimaalaisille, jotka pitävät rutiininomaisesti huolta itsestään hygieenisesti ja noudattavat tiukasti Covid-19-terveystoimenpiteitä estääkseen tappavan viruksen leviämisen maassa.

”Kysymme tästä kriisistä uudelleen kaikkien yhteistyöllä. Kiitos." Pääministeri päätti.

Lista julkaistiin, kun Thaimaa käsittelee toista Covid-19-tapausta maassa, joka sijaitsee enimmäkseen yhdessä maakunnassa, Samut Sakhonissa, tiheästi pakattuissa siirtotyöläisyhteisöissä ja tehtaissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.