Useita rakennustyöläisiä loukkaantui ohitussillan romahtamisen jälkeen Nakhon Ratchasimassa

Nakhon Ratchasima -

Ainakin yhdeksän työntekijän kerrotaan loukkaantuneen, kun ohitussilta romahti äkillisesti Khok Sungin alueella Nakhon Ratchasiman maakunnassa eilen 9. tammikuuta.

Nakhon Ratchasiman pelastusosasto saapui Suranarai Roadin valtatien 205 risteyksen välisen kehätien rakennustyömaalle noin kello 2 saatuaan hälytyksen onnettomuudesta, joka loukkasi monia rakennustyöläisiä.

Valtavia osia 10 metriä korkeasta keskeneräisestä betonisillasta nähtiin putoavan ja loukkaantuneen noin kahdeksan siirtotyöläisen ja Thaimaan kansalaisen. Heidät pelastettiin turvallisesti raunioista ennen kuin heidät kuljetettiin Nakhon Ratchasiman sairaalaan. Kaikkien kerrotaan olevan toipumassa, eikä kuolleita ole raportoitu.

Viranomaisten mukaan tapahtuman syyksi oletettiin erästä ruosteisia telineitä, jotka eivät kestäneet painoa kaataessaan märkää sementtiä ja siksi romahtaneet.

Nakhon Ratchasiman moottoritieosaston osasto nro 10 on määrännyt urakoitsijan kiireellisesti purkamaan roskat tapahtumapaikalta. Liikenneministeriö kehotti myös jokaista kurituskohdetta noudattamaan tiukasti turvatoimia ja tarjoamaan täydellistä apua ja hoitoa loukkaantuneille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.