16 säkkiä huumeita löytyi epäilyttävästi hylätystä lava-autosta Thaimaan ja Myanmarin rajalla Chiang Raissa

Chiang Rai -

Rajapoliisitarkastus löysi yhteensä 16 säkkiä huumausainesäkkiä hylätystä lava-autosta Mae Sain alueella Chiang Rain maakunnassa varhain tänä aamuna, 24. tammikuuta.

NBNCM OC Army Mobile Deliveryn tiimi saapui Thaimaan ja Myanmarin raja-alueelle Mae Sain alueelle tänä aamuna tarkastettavaksi saatuaan hälytyksen huumeiden salakuljetuksesta.

Paikalla havaittiin epäilyttävä ajoneuvo. Kuorma-autosta löydettiin pussi kristallimetallia, joka oli pakattu vihreään teepussiin nimeltä "Guanyinwang", meta-pillereitä, jotka oli pakattu pussiin nimeltä "R35 Sports Sedan", ja 16 pussia oransseja ja vihreitä pillereitä, joissa oli leimattu WY-merkki.

Poliisin mukaan tapahtumapaikan läheisyydessä ei havaittu epäilyttävää kuljettajaa tai auton omistajaa. Kaikki paikalta löydetyt huumeet takavarikoitiin tutkinnan laajentamiseksi mahdollisten syyllisten jäljittämiseksi.

Kuva: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.