Kolme Thaimaan kansalaista pidätettiin Buriramissa, kun he olivat pitäneet laitonta online-uhkapelisivustoa tuottaen yli 20 miljoonaa bahtia

Buriram -

Kolme verkkosivuston ylläpitäjää pidätettiin Nang Rongin alueella Buriramin maakunnassa eilen, tammikuun 22. päivänä, sen jälkeen, kun heidän kerrottiin käyttäneen laitonta online-uhkapelisivustoa, jonka liikkeessä oli yli 20 miljoonaa bahtia.

Pidätys seurasi poliisitutkintaa, joka paljasti joukon thaimaalaisia, joiden väitettiin pitäneen online-uhkapelisivustoa vuokratalossa väliaikaisena toimistona Nang Rongin alueella.

Kolme thaimaalaista miestä löydettiin vastaamassa verkkokeskusteluihin talon sisällä olevilla tietokoneilla poliisin saapuessa paikalle. Kaksi tietokonetta, matkapuhelinta, kirjapankkia ja rahapelisivustoon liittyviä taloudellisia todisteita, joiden liikkeessä oli arviolta yli 20 miljoonaa bahtia, tutkittiin ja takavarikoitiin.

Epäillyt tunnustivat olevansa laittoman verkkosivuston moderaattorit, jotka tarjosivat monenlaisia ​​uhkapelejä. Heitä veloitettiin alun perin siitä, että he organisoivat tai mainostivat muita pelaamaan tai pääsemään online-uhkapelisivustoille ilman lupaa. Sivuston omistaja ja ylläpitäjä eivät kuitenkaan olleet paikalla, ja kolme miestä väittivät, etteivät he tienneet suoraan, kenelle he työskentelivät.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.