Epäilty pidätettiin, kun hän hyökkäsi raa'asti veitsellä työtoveriaan Pattayan alueella

Banglamung -

Epäilty, jota syytetään kollegansa kimppuun hyökkäämisestä veitsellä työleirillä Banglamungissa aiemmin tällä viikolla (21. tammikuuta)st) pidätettiin eilen iltapäivällä. (22. tammikuutand).

Loukkaantunut Nueng Roipai, 40, oli saanut vakavia vammoja päähän kohdistuneista viiltohaavoista, ja hänen vasen kätensä vuoti voimakkaasti verta.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

Pattayalainen mies loukkaantui vakavasti, kun kollega viilsi häntä veitsellä väitetyssä provosoimattomassa hyökkäyksessä

Nongpruen poliisipäällikkö eversti Chitdaecha Songhong kertoi The Pattaya Newsille: "Epäilty, herra Sayan Boonkamgeng, 46, pidätettiin lähellä työleiriä. Hän yritti paeta ja oli paennut huoneestaan ​​poliisin saapuessa."

Mr. Sayan väitettiin piileskelevän leirin lähellä, kun Nongpruen poliisi löysi hänet.

"Epäilty myönsi poliisille, että hän hyökkäsi herra Nuengin kimppuun, mutta kieltäytyi keskustelemasta tapauksesta perusteellisesti eikä kertonut oletettua syytä hyökkäykselle", eversti Chitdaecha Songhong sanoi.

Sayan on edelleen poliisin pidätettynä tänä aamuna, ja häntä syytetään tappavalla aseella tehdystä pahoinpitelystä ja tapon yrityksestä. Nongpruen poliisin mukaan hän ei ole tällä hetkellä käyttänyt asianajajaa, ja hänen odotetaan saapuvan oikeuteen maanantaiaamuna. Mr. Sayan kieltäytyi puhumasta Pattaya Newsille.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.