Terminaali 21 Pattaya rakentaa 400 miljoonan bahtin, 1,400 XNUMX paikan ilmaisen parkkipaikan kaikille

Pattaya-

Terminal 21 Pattayan tavaratalon johtaja on keskustellut Pattayan kaupungin pormestarin kanssa ja saanut hyväksynnän 1,400 miljoonaa bahtia maksavan 400 XNUMX paikan ilmaisen parkkihallin rakentamisesta, ja sen odotetaan valmistuvan myöhemmin tänä vuonna.

Terminal 21 Pattayan johtajien ryhmä Prasert Siulanphongin johtamana keskusteli ehdotuksesta Pattayan kaupungin pormestarin Sonthaya Khunplumen kanssa aiemmin tällä viikolla.

Terminaali 21 sanoo, että ehdotetun pysäköintihallin on tarkoitus helpottaa Pattayassa asuvia ihmisiä NEO PATTAYA -konseptin mukaisesti.

Pysäköintirakennuksessa on yhdeksän kerrosta lähellä Food Landia terminaalissa 21 Pattaya.

Pysäköintialue on 1,400 400 autolle ja se maksaa noin 21 miljoonaa bahtia. Pysäköintialue on kaikille ilmainen, ja se on tarkoitettu suureksi pysäköintikeskukseksi, jossa ihmiset voivat matkustaa Pattayassa sekä hyödyntää tapahtumia, sukkuloja matkailunähtävyyksille ja rannalle sekä tulevaisuuden pysäköintialuetta ehdotetun monorail-hankkeen yhteydessä. Autotalliin pysäköivien ihmisten ei tarvitse olla Terminaali XNUMX:n ostajia, sillä hankkeen on tarkoitus auttaa kaupunkia kokonaisuudessaan erityisesti suurten tapahtumien, kuten musiikkifestivaalien ja ilotulitusnäytösten, aikana.

Hankkeen odotetaan käynnistyvän maaliskuussa ja valmistuvan tämän vuoden loppuun mennessä, jolloin monet matkailualan toimijat toivovat, että rajatulorajoitukset helpottavat ja turisteja alkaisi palata enemmän.

Pormestari Sonthaya lisäsi: "On hyvä, että teemme yhteistyötä kehittääksemme Pattayan matkailua yhdessä. Olen varma, että Pattaya palaa normaaliksi pandemian jälkeen, ja olemme jo nähneet merkkejä siitä, että monet ihmiset eivät malta odottaa paluutaan Pattayalle, kun he ovat olleet lähes vuoden kotimaissaan eivätkä voineet käydä siellä. Tämä on ollut erittäin vaikea vuosi meille kaikille, mutta meidän on katsottava tulevaisuuteen optimistisesti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.