Kansallinen matkailupoliittinen komitea hyväksyy alkuperäisen ehdotuksen 300 bahtin "maanpääsymaksun" perimiseksi yksittäisiltä ulkomaisilta turisteilta matkailurahastoon

KUVA: Siamrath

Kansallinen -

Matkailu- ja urheiluministeriön alainen kansallinen matkailupoliittinen toimikunta hyväksyi ehdotuksen noin 10 dollarin eli noin 300 bahtin maksun perimisestä Thaimaahan saapuvilta ulkomaalaisilta turisteilta osana matkailun edistämisrahastoa, mukaan lukien matkatapaturmavakuutukset ja varoja kärsiville työntekijöille ja yrittäjille talouskriisin varalta.

Matkailu- ja urheiluministeri Piphat Ratchakitprakarn paljasti eilen 14. tammikuuta lehdistölle, että 300 bahtia kerätään yksittäisten ulkomaalaisten "maanpääsymaksuna" ja käytetään matkailun hallintaan ja kehittämiseen, mukaan lukien ulkomaalaisten vakuuttamiseen. turisteja matkustaessaan Thaimaassa.

KUVA: Daily News

Tämä maksun periminen on samanlainen kuin Japanin "Sayonara Tax", joka tunnetaan myös kansainvälisenä turistiverona, hänen lausunnon mukaan. Sen tarkoituksena on varmistaa, että turisteista huolehditaan heidän oleskelunsa aikana sattuneen onnettomuuden varalta, kunnes he lähtevät turvallisesti kuningaskunnasta.

"Jos alun perin alkaisimme kerätä 300 bahtia henkilöä kohden 10 miljoonasta ulkomaisesta matkailijasta, se nostaisi rahaston arviolta 300 miljardiin bahtiin tänä vuonna", Piphat sanoi.

Säännösten ja ehtojen yksityiskohdat esitetään ministerivaliokunnalle seuraavassa kokouksessa vahvistusta ja hyväksymistä varten ennen kuin ne julkaistaan ​​Valtioneuvoston lehdessä, mikäli niin sovitaan. Maksuehdotuksesta on keskusteltu jo jonkin aikaa, toteaa The Pattaya News, mutta sitä lykättiin Covid-19-pandemian vuoksi. Vakuutuksen laajuus on todennäköisesti rajoitettu ja tarkat tiedot siitä, mitä se kattaa ja miten se esitellään tulevaisuudessa, lisäsi Matkailuviranomainen.

On tärkeää huomata, että vaikka se on hyväksytty matkailuviraston tasolla, tämä on edelleen ehdotus ja vaatii hallituksen hyväksynnän. Ehdotukseen liittyy myös monia kysymyksiä, kuten jos henkilöllä on jo vakuutus, vaaditaanko hänen ostettava tämä lisävakuutus, johon ei heti vastattu. Thaimaa vaatii tällä hetkellä vähintään 100,000 19 USD:n vakuutuksen Covid-19-tautiin liittyvien lääketieteellisten ongelmien varalta, sekä useita muita vaatimuksia. Uskotaan kuitenkin, että tämä vakuutussuunnitelma on enemmän "pitkän aikavälin" suunnitelma Covid-XNUMX-tilanteen laantumisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.