Sa Kaeo vaatii neljätoista päivän omakaranteenia kaikille, jotka saapuvat provinssiin Chonburista, kolmesta muusta maakunnasta

Sateo-

Sa Kaeon viranomaiset ilmoittivat eilen, 31, että neljätoista päivän omakaranteeni vaaditaan ihmisiltä, ​​jotka tulevat neljästä "suuren riskin" maakunnasta, mukaan lukien Chonburi, Pattayan koti.

Muut kolme maakuntaa ovat Rayong, Bangkok ja Samut Sakhon.

Omakaranteenin noudattamista valvovat paikalliset terveydenhuollon vapaaehtoiset ja viranomaiset, ja rikkomuksista voi seurata kovia rangaistuksia. Maakuntaan matkustavien tulee ilmoittaa saapuessaan maakunnan terveysviranomaisille omakaranteenin järjestämiseksi.

Määräys on voimassa tähän aikaan tammikuun 5. päivään asti, Sa Kaeon viranomaiset lisäsivät. Pattaya News neuvoo kaikkia maakunnan ulkopuolelle matkustavia tarkistamaan mahdolliset rajoitukset kohdemaakunnassa etukäteen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/