Epäilty lapsiseksuaalirikollinen, 26, pidätettiin Pathum Thanin maakunnassa 13-vuotiaan naisopiskelijan raiskaamisesta ja uhkailusta.

Pathum Thani -

Väitetty lapsiseksuaalirikoksentekijä, 26, pidätettiin Pathum Thanissa tänään 27. joulukuuta raiskattuaan ja uhaten väkivallalla alle 15-vuotiasta naisopiskelijaa ilman tämän suostumusta.

Supawut Khampuaa syytettiin 13-vuotiaan tytön, jonka oikeaa nimeä ei annettu, harhaanjohtamisesta online-mesenger-chatin kautta ystävyyden rakentamiseksi vuonna 2018 väittäen, että hän oli varakas insinööri, jolla on kymmenien tuhansien bahtien palkka.

26-vuotias epäilty alkoi vähitellen rakentaa tytön luottamusta ennen kuin pyysi tapaamaan häntä Rangsitin alueen tavaratalossa ja nauttimaan drinkin ja aterian läheisessä ravintolassa kolmen ystävänsä kanssa.

Miesten kerrotaan vakuuttaneen naisuhrin juomaan Supawutin huoneessa, mutta sen sijaan he yrittivät pakottaa hänet seksuaaliseen kanssakäymiseen ja uhkasivat häntä olemaan kertomatta tapauksesta kenellekään, muuten he uhkasivat häpeämään häntä sosiaalisessa mediassa.

Nuori uhri masentui, hiljaiseksi ja käyttäytyi oudosti useiden viikkojen ajan perheensä mukaan. Kun hänen vanhempansa kysyivät toistuvasti, mikä oli vialla, hän lopulta kertoi heille tapauksesta. Sen jälkeen vanhemmat veivät hänet paikalliselle poliisiasemalle syytteen nostamiseksi miehiä vastaan.

Kolme Supawutin ystävää vangittiin, kun taas Supawut pysyi tavoittamattomana, kunnes laajempi tutkimus paljasti, että hän asui huomaamattomasti Pathum Thanin alueella, mikä johti tämän päivän pidätykseen.

Supawutin kerrotaan tunnustaneen syyllistyneensä raiskaukseen, koska hän ja hänen ystävänsä olivat erittäin humalassa juomisesta ja kiihottuivat seksuaalisesti. Hänen kerrotaan sanoneen, että hänen valheensa insinöörinä oli vain rakentaa tytön luottamusta saadakseen hänet tapaamaan hänet.

Myöhemmin hänet vietiin Pathum Thanin poliisiasemalle oikeuskäsittelyä varten. Hänet syytettiin ensimmäisen kerran seksuaalisesta kanssakäymisestä alle XNUMX-vuotiaan tytön kanssa ilman tämän suostumusta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.