BBC:n vuoden luonnonhistoriallinen maamerkki – Perfect Planet – saa ensi-iltansa kaksinkertaisena laskuna Thaimaassa. 

Seuraava on lehdistötiedote

BBC:n luonnonhistoriallinen maamerkki vuoden – Täydellinen planeetta â€“ ensi-iltansa tuplalaskutapahtumana Thaimaassa 

Maanantaina 11. tammikuuta thaimaalaisilla katsojilla on mahdollisuus saada ensi-ilta elokuvan kaksi ensimmäistä jaksoa. Täydellinen planeetta, kertoja arvostettu Sir David Attenborough, peräkkäin BBC Earthissa klo 7 Thaimaassa, luoden eeppisen kahden tunnin julkaisutapahtuman.

Aloita uusi vuosi inspiroivimmalla ja opettavaimmalla tavalla Täydellinen planeetta – BBC:n uusin dokumenttisarja, joka tutkii Maan voimaa – ja haurautta – ylläpitää elämää. Se esittelee huippuluokan elokuvaa, intiimiä ja mahtavia ympäristötarinoita sekä Sir Davidin ajatonta kerrontaa.

Tämä viisiosainen sarja näyttää, kuinka luonnonvoimat – sää, merivirrat, aurinkoenergia ja tulivuoret – ohjaavat, muokkaavat ja tukevat maapallon suurta elämän monimuotoisuutta. Näin tehdessään se paljastaa, kuinka eläimet ovat täydellisesti sopeutuneet siihen, mitä ympäristö niille heittää. Puskurin julkaisutapahtumassa on jakso yksi (Volcanoes) ja jakso kaksi (The Sun), ja seuraavat jaksot lähetetään muutaman tunnin sisällä Yhdistyneestä kuningaskunnasta (katso tiedot alta).

Tämä todella maailmanlaajuinen sarja kuvattiin 31 maassa, mukaan lukien Thaimaan, Vietnamin, Kiinan ja Indonesian kansallispuistot ja meret. Vieraile viiden jakson aikana Aasian ikonisimpien luontotyyppien läpi ja näe ne kaikki uudessa valossa, mukaan lukien: Queen Sirikit Botanical Gardens, Thaimaa; Cat Tien National Park, Vietnam; Shennongjia National Park, Kiina; Thaimaanlahti; Lembeh, Indonesia; ja Gobin autiomaa, Mongolia.

Kuvaukset kestivät 1,113 3,000 päivää, ja alkuperäistä materiaalia kertyi yli XNUMX XNUMX tuntia. Tarkkaile Aasian kotoperäisten lajien monimuotoisuutta jokaisessa jaksossa, kun ne sopeutuvat aurinkoon, säähän, tulivuoriin, valtameriin ja ihmiskuntaan omilla nerokkailla tavoillaan, mukaan lukien: kultaiset nukka-apinat Kiinassa; loistokas seepia Lembehissä, Indonesiassa; Bryden valaat ja viikuna-ampiaiset Thaimaassa; gibbonit Vietnamissa; ja kamelit Mongoliassa.

Kertoja Sir David Attenboroughista on tullut yli 70 vuoden kokemus lähetyksestä maailman suosituin luonnonhistorioitsija. Hän sanoo esityksestä:  “Planeettamme on yksi miljardista, maailma täynnä elämää. Mutta nyt uusi hallitseva voima muuttaa Maan kasvoja: ihmiset. Säilyttääksemme täydellisen planeettamme meidän on varmistettava, että meistä tulee hyvän voima." 

GM ja BBC Studiosin Etelä- ja Kaakkois-Aasian johtaja Ryan Shiotani sanoo: "Olemme innoissamme voidessamme esitellä tämän eeppisen uuden Sir David Attenboroughin kertoman sarjan BBC Earthissa puskurin julkaisutapahtumana. Katsojien ei tarvitse odottaa pitkään seuraavia jaksoja, sillä lähetämme ne nopeasti BBC Earth Expressiin Isosta-Britanniasta.† 

Katselutiedot: 

Thaimaa: 

BBC Earth TrueVisions Channel 568:lla ja 3BB Channel 503:lla

Jaksot  BBC Earth 
tulivuoret Maanantai 11. tammikuuta klo 7
Sun Maanantai 11. tammikuuta klo 8.05
Sää Maanantai 18. tammikuuta klo 7
Oceans Maanantai 25. tammikuuta klo 7
Ihmiset Maanantai 1. helmikuuta klo 7

jaksot: 

  • Jakso 1: Tulivuoret
  • Jakso 2: Aurinko
  • Jakso 3: Sää
  • Jakso 4: Oceans
  • Jakso 5: Ihmiset

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/