Yksityiskohdat neljästä uudesta paikallisesta Covid-19-koronavirustapauksesta, jotka löydettiin Nonthaburista, Pathum Thanista ja Bangkokista tänä aamuna

Kansallinen -

Neljä paikallista Covid-19-koronavirustapausta löydettiin Nonthaburista, Pathum Thanista ja Bangkokista tänä aamuna 22. joulukuuta.

- ensimmäinen ja toinen Tapauksissa on 39-vuotias aviomies ja 37-vuotias vaimo, jotka pyörittävät liikkuvaa päivittäistavara-autoyritystä Samut Prakanissa ja Bangkokissa ja kävivät rutiininomaisesti Samut Sakhonin katkarapumarkkinoilla hakemassa ainesosia joka aamu.

Nonthaburi Covid-19 Centerin mukaan pariskunta matkusti torille päivittäin klo 9 hakemaan päivittäistavaratarvikkeita ennen kuin ajoi pääkaupungin Nonthaburin aluetta ja Ramintra-Nawaminin aluetta pitkin myydäkseen tuoreita tarvikkeita siirrettävällä ruokakauppatrukilla.

He ajoivat aikataulun mukaista reittiä tiistaista sunnuntaihin ja lepäisivät kotona maanantaisin. Heidän reittinsä näkyy alta.

tiistai: Ruak-temppeli Bang Kruain alueella, Chotikarn-temppeli, Kean-temppeli ja Tuek-temppeli Nonthaburissa

Keskiviikko: Soi Phin Thong Central Rattanathibet -reittiä pitkin, tee U-käännös ja aja kujaa pitkin. Mene sitten Samornkotin temppeliin ja aja Klang Bang Sue -temppelin läpi ennen Jitmuangnonin nyrkkeily- ja Nakhon In -temppeliin Bangkok-Nonthaburi-alueella

torstai: Ramindra Km.8, Suwanprasit-temppeli, Soi Khao Khubon ja Soi Nawamin 27 Bangkokissa

Perjantai: Bang Oi Changin temppeli Bang Kruain alueella, Ruakin temppeli, Chotikaramin temppeli ja Tuekin temppeli Nonthaburissa

Lauantai: Suan Phak Road Soi 50 (Bang Kruai) ja ajaa pitkin junan raiteita ja lähdet Suan Phakista (Rama 7)

Sunnuntai: Serithai Soi 50 Khubon-tiellä

- kolmas tapaus on virkamies, joka työskentelee National Science and Technology Development Agencyssä (NSTDA), joka sijaitsee lähellä Thammasat Rangsit Universityä, johtaja Narong Sirilertworrakul vahvisti tänä aamuna.

Upseeri työskenteli NSTDA-rakennuksessa vasta 16. ja 17. joulukuuta. Upseerilla oli tiettävästi korkea kuume 17. päivänä, ja hän kutsui sairauslomaa seuraavana päivänä ja oleskeli heidän luonaan koko päivän NSTDA:n ja Thammasat Rangsitin yliopiston ulkopuolella.

Potilas meni paikalliseen yksityissairaalaan 19. päivänä ja hakeutui Covid-19-testiin 20. päivänä. Heidän tulokset osoittautuivat positiiviseksi eilen Covid-19-koronavirukselle. Pathum Thanin kansanterveysviranomaiset ilmoittivat NSTDA:lle tartunnan saaneesta virkailijasta, ja se oli sulkenut rakennuksen väliaikaisesti 22.-24. joulukuuta taudin tutkimista varten.

Yhteensä 8 läheistä kontaktia listattiin korkean riskin ryhmään ja testattiin Covid-19:n varalta paikallisessa sairaalassa, kun taas kaikkia toisiinsa yhteydessä olevia kohtalaisen ja matalan riskin ryhmiä kehotettiin työskentelemään kotoa käsin ja suorittamaan paikallinen karanteeni 14 päivän ajan.

- neljäs tapaus löydettiin Bangkokista, ja hän omisti kalaravintolan lähellä Krung Thon Buri BTS-asemaa, jonka kerrottiin matkustavan Samut Sakhonin Mahachai-torille etsimään ainesosia.

Omistaja, 49, haki Covid-19-testiä 19. joulukuuta huoleen vieraillessaan katkarapumarkkinoilla, missä lähes 1,000 19 ihmisellä vahvistettiin positiivinen Covid-XNUMX-testi. Myös hänen eilinen tulos osoittautui virukselle positiiviseksi, mutta hän on täysin oireeton.

Hän on nyt eristettynä paikallisessa sairaalassa. Samaan aikaan ravintola ilmoitti sulkevansa tilapäisen sulkemisensa tältä päivältä ja pyysi ystävällisesti 8. alkaen paikassa vierailleita asiakkaitaan suorittamaan paikallisen karanteenin ja hakeutumaan mahdollisuuksien mukaan Covid-19-testiin.

Hänen tyttärensä mukaan omistaja oli matkustanut Mahachain katkarapumarkkinoille 8.-15. joulukuuta ja vieraili myös Siam Square Onella Bangkokin keskustassa 14. joulukuuta. Hän työskenteli ravintolassa joka päivä 8. - 20. joulukuuta maanantaita lukuun ottamatta.

Siam Square One, jossa tuhansia ihmisiä vieraili joka päivä, jatkoi aukioloaan tänään ilmoituksesta huolimatta, sillä välin kauppakeskuksen kahvila on tilapäisesti suljettu ja pyysi työntekijöitään suorittamaan valtion karanteenia 14 päivän ajan potilaan kerrotun käytyä paikassa 14. joulukuuta. Kauppakeskus kertoi suorittaneensa siivouksen ja luottavainen toimenpiteisiinsä.

Tänä iltapäivänä Covid-19-tilannehallinnon keskus on vahvistanut yhteensä 16 paikallista tapausta, jotka ovat Thaimaan kansalaisia ​​ja jotka liittyvät Samut Sakhoniin. He ovat tällä hetkellä karanteenissa paikallisissa sairaaloissa Saraburi 3, Chachoengsao 1, Bangkok 5, Pathum Thani 2, Phetchaburi 1, Samut Prakan 2, Uttaradit 1, Nakhon Pathom 1.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.