Uudenvuoden lähtölaskentafestivaali Nakhon Ratchasimassa peruttiin Covid-19-koronaviruksen mahdollisen leviämisen vuoksi

Nakhon Ratchasima -

Nakhon Ratchasiman PR-sivu "Korat Next Step" ilmoitti verkossa, että yksi maakuntien uudenvuodenjuhlista "Korat Countdown Festival 2021" on peruttu konserttijärjestelyjen ja Covid-19-epidemian tilanteen vuoksi.

Festivaali oli alun perin suunniteltu Mayfair Marketilla seitsemäksi päiväksi ja seitsemäksi yöksi, 25. - 31. joulukuuta, ja se sisälsi ilmaisia ​​konsertteja ja erilaisia ​​artisteja. Tapahtuman edistämiseen käytettiin jättiläislehmän patsasta, joka suunniteltiin lavastettaviksi festivaaleille tervehtimään härän vuotta kiinalaisen vuoden kalenterissa.

Se oli kuulemma kerännyt tuhansia osallistujia viime vuonna ja tuottanut maakunnalle runsaasti tuloja joka vuosi.

Järjestäjät ilmoittivat peruutuksesta sen jälkeen, kun Koratin kuvernööri Wichian Chantaranothai määräsi aiemmin yhden Thaimaan suurimmista musiikkifestivaaleista "Big Mountain" perumaan 13. joulukuuta perustellusti, koska järjestäjät eivät olleet onnistuneet hallitsemaan yleisöä kasvonaamion käytössä ja sosiaalisen etäisyyden tekemisessä. ja muita terveystoimenpiteitä Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Pattaya News huomauttaa kuitenkin, että uudenvuoden lähtölaskentaa ei ole kielletty, ja kansanterveysministeriö on korostanut, että he voivat jatkaa asianmukaisten turvatoimien toteuttamista kaikkialla maassa. Pattaya City suunnittelee pitävänsä paljon odotetun lähtölaskentafestivaalin suurten thaimaalaisten artistien kanssa, vaikkakin raskaita Covid-19-varotoimia noudattaen. Amari järjestää myös suuren lähtölaskentafestivaalin Pattayalla tärkeiden artistien ja tapahtumien kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.