25 laitonta burmalaista siirtolaista saatiin kiinni ylittäessään rajaa Kanchanaburin maakunnassa Thaimaan kansalaisen avulla

Kanchanaburi -

25 burmalaisen laittoman maahanmuuttajan ryhmä jäi kiinni Kanchanaburista eilen 13. joulukuuta yrittäessään ylittää rajan päästäkseen Thaimaahan luonnollista reittiä pitkin Thaimaan kansalaisen avustuksella.

Rajapoliisi partioi Thaimaan ja Myanmarin rajalla Mueang Kanchanaburin alueella tiukan politiikan mukaisesti estääkseen laittomat rajatyöntekijät, jotka saattoivat kantaa Covid-19-koronavirusta Thaimaassa, kun paikalta löydettiin yhteensä 14 miespuolista ja 11 naispuolista maahanmuuttajaa. lauantain aikaisin.

Erä vietiin Mueang Kanchanaburin poliisiasemalle, jossa heidän väitetään tunnustavan palkkaaneensa thaimaalaisen jälleenmyyjän 9,000 XNUMX bahtilla auttamaan heitä laittomassa rajan ylityksessä ja tarjoamaan heille kuljetusta, kun he suunnittelivat työskentelyä Kanchanaburissa ja sen läheisissä provinsseissa.

Väitetty välittäjä kertoi onnistuneen pakenemaan paikalta virallisen pidätyksen aikana. Poliisi suoritti tutkintaa tunnistaakseen thaimaalaisen miehen, kun kaikki laittomat työntekijät olivat kansanterveysviranomaisten valvonnassa terveystarkastuksia ja Covid-19-testejä varten.

Alustavien tulosten mukaan kenelläkään maahanmuuttajista ei ollut korkeampi ruumiinlämpö kuin 37.5. He jäivät kuitenkin edelleen poliisin säilöön suorittaessaan 14 päivän valtion karanteenin.

Kuva: Prachachart

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.