Thaimaan yhtyeen laulaja esiintyy ensimmäistä kertaa Pattaya Music Festival 2020 -festivaaleilla äskettäisen julkisen kamppailun jälkeen masennuksen ja katoamisen kanssa

Chonburi -

Tunnetun thaimaalaisen rock-yhtyeen laulaja Prakasit “Zit” Sakolvaree oli esiintynyt ensimmäistä kertaa Pattaya Music Festival 2020 -festivaaleilla viime yönä, 12. joulukuuta, sen jälkeen, kun hän oli hiljattain kadonnut Hua Hiniin masennuksen vuoksi.

Zit, joka tunnetaan myös nimellä Zit MOTIF, katosi joulukuun 7. päivänä Bangkokista henkilökohtaisella ajoneuvollaan, kertoi yksi hänen läheisistä ystävistä, joka ilmoitti katoamisestaan ​​sosiaalisessa mediassa. Viestissä kerrottiin myös, että laulaja kärsi masennuksesta.

Hänet löydettiin tajuttomana viime torstaina suljetusta uima-allashuvilasta Hua Hinin alueella, jossa hänen makuuhuoneestaan ​​löydettiin pitkä kaapu, tusinaa kahvitölkkejä ja punainen pysyvä kynä.

Zitin kerrottiin yliannostavan antihistamiineja, joita hän oli kuulemma pyytänyt hotellin henkilökunnalta. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan ja hän oli toipumassa yliannostuksesta.

Hänen bändinsä ”MOTIF” oli määrä esiintyä Pattaya Music Festival 2020 -festivaaleilla Jomtien Beachillä eilen illalla klo 9.55 alkaen. klo 10.45 asti. Mutta koska Zitin fyysinen kunto oli melko heikko sairaalasta toipumisesta, hänen oli poistuttava lavalta ja yhtye esiintyi lavalla naislaulajan, Worakarn ”Punch” Rojjanawatin kanssa.

Puhuessaan tämän jälkeen Zit kertoi lehdistölle, että hän taisteli edelleen henkisten tilojensa kanssa ystäviensä ja perheensä avulla. Hänen masennuksensa ilmaantui aika ajoin, kun hän tunsi olonsa surulliseksi ja pettyneeksi tietämättä, mikä hänet laukaisi. Mutta hän jatkoi tunteen voittamista tietäen, että hänen ystävänsä ja faninsa tukisivat häntä.

Mitä tulee fyysiseen kuntoon, hän jatkoi, että hänen pitäisi toipua sairaalassa, mutta hän halusi liittyä bändiin Pattayan musiikkifestivaaleilla, koska se oli yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista. Zit vaati myös, että MOTIF osallistuisi musiikkitapahtumiin mahdollisimman usein toipumisen jälkeen sekä fyysisesti että henkisesti.

"Jatkan taistelua masennusta vastaan. Haluan myös kiittää manageriani, joka on minulle rakas ystävä, ystäviäni, erityisesti Darkia, Pool Villan omistajaa. Halusin vain levätä hetkeksi ja tulisin takaisin, koska minulla on bändini hoidettavana. Mutta halusin kiittää teitä lehdistöstä, joka auttoi minua vetäytymään ajassa taaksepäin, muuten en olisi seisonut tässä haastatteluissa", hän päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.