Kolme matkapuhelinverkkoyhtiötä lisää signaalia Pattaya Music Festival 2020 -festivaaleilla ja välttää palvelukatkoksia

Pattaya-

Kolme matkapuhelinverkkoyhtiötä aikoo lisätä signaaliaan Pattaya Music Festival 2020 -tapahtumassa tukeakseen LIVE-suoratoistoa ja välttääkseen ilotulitusfestivaalin äskettäin vaivanneet massiiviset katkokset.

Kaksipäiväinen Pattaya Music Festival alkaa tänään (11. joulukuutath). Kolme matkapuhelinverkon pakettiautoa, jotka ovat TRUE, AIS ja DTAC, pysäköidään festivaalin lähelle laajentamaan ja lisäämään mobiilisignaalia tiedonsiirtoa ja LIVE-suoratoistoa varten.

Mukana on myös True Companyn liikkuva kuorma-auto lisäämään omaa signaaliaan.

Musiikkilavalle ja opastepylväille rannalle ja läheisille rakennuksille tulee neljä AIS-paikkaa.

Samaan aikaan DTAC:lle tulee olemaan 3 pientä solupistettä ja yksi suuri tehostinalue.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.