Alkoholin myynti ja mainonta online-alustoilla on kielletty tästä päivästä alkaen Thaimaassa

Kansallinen -

Alkoholin myynnin ja mainostamisen kielto alkaa vihdoin tänään 7. joulukuuta Royal Gazetten syyskuun alun ilmoituksen jälkeen.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi muistutti lehdistötilaisuudessa viime perjantaina, että uudet määräykset sisältävät alkoholijuomien myynnin tai mainonnan kaikkien digitaalisten ja sosiaalisen median alustojen kautta.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaistiedottajan poliisi eversti Siriwat Deeporin mukaan lakia rikkoville langetetaan enintään kuusi kuukautta vankeutta ja enintään 10,000 XNUMX bahtin sakko tai molemmat.

Tämä lakisääteinen toimenpide, kuten ilmoituksessa mainittiin, on mukautettu Thaimaan verkkokaupan lisääntymisen nykytilanteeseen ja sen tarkoituksena on estää alle 18-vuotiaiden alkoholin ostaminen helposti ja vähentää mahdollisia tapaturmia. ovat johtuneet alkoholista.

Tohtori Niphon Chinanonwet, Alkoholijuomien valvontalautakunnan toimiston johtaja, sanoi konferenssissa, että kielto koskee yhtä lailla pieniä ja suuria vähittäiskauppiaita ja vakuutti, että vain alkoholin myynti on tarkoitettu etätoimitettavaksi sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa. , Linja ja verkkosivustot kiellettiin.

Kielto ei siis kata alkoholijuomien maksamista sähköisten kanavien kautta myymälöissä, ravintoloissa tai muissa alkoholijuomia tarjoavissa toimilupapaikoissa. The Pattaya News huomauttaa, että on herännyt kysymyksiä siitä, vaikuttaako tämä suoratoistoon, josta on tullut suosittu monissa Pattayan laitoksissa, ja tähän mennessä vastaus näyttää olevan ei, koska useimmat tapahtumapaikat mainostavat vain "juomia" eivätkä tiettyjä alkoholijuomia. ei juoman toimittamista tai nauttimista toimiluvan saaneen laitoksen ulkopuolelle.

Aiemmat sovellettavat lait ovat edelleen voimassa uusien säännösten lisäksi. Kaikista yrityksistä saada ja esitellä alkoholituotteita, jotka rikkovat alkoholinvalvontalakia, voidaan tuomita enintään vuoden vankeusrangaistukseen ja sakkoon 500,000 XNUMX bahtiin asti tai molemmat.

Veronkiertoa rangaistaan ​​myydyn alkoholin määrän perusteella, kun taas alaikäisille myyvä rikkoo lastensuojelulakia, varatiedottaja päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.