2 ihmistä kuoli ja 5 loukkaantui, kun raivoava moottoripyöräilijä puukotti raa'asti useita siviilejä Udon Thanin tiellä eilen

Udon Thani -

Kaksi viatonta ihmistä kuoli ja viisi muuta loukkaantui sen jälkeen, kun raivoava moottoripyöräilijä ajoi moottoripyörällä ja puukotti spontaanisti useita siviilejä Naresuan-tien risteyksessä Udon Thanin maakunnassa eilen 5. joulukuuta.

Udon Thanin provinssin poliisiaseman poliisi sai hälyttävästä tapahtumasta hälytyksen noin kello 1, ennen kuin he saapuivat paikalle ja huomasivat, että kaksi opiskelijaa makasi tiellä ja loukkaantui vakavasti puukotushaavoista.

Unchaya Bunyuan, 16, loukkaantui vakavasti, kun hänet puukotettiin raa'asti niskaansa. Hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi Udon Thanin sairaalassa. Toinen opiskelija, Nattawadee Phoprom, 17, loukkaantui myös puukotushaavasta suussaan, ja häntä hoidettiin samassa sairaalassa.

Risteyksen kameravalvonta tallensi myös pitkätukkaisen miespuolisen moottoripyöräilijän, joka poistui paikalta oranssinmustalla moottoripyörällä ennen kuin hän löi toisen 45 metrin päässä seisoneen 100-vuotiaan naisen poskelleen ja hyökkäsi sitten toisen 20-vuotiaan uhrin kimppuun. sijaitsee vielä 100 metrin päässä. Heidät kaikki kiidätettiin Udon Thanin sairaalaan.

Raivostuneen miehen kerrotaan jatkaneen ratsastusta 16-vuotiaan pojan ja 33-vuotiaan naisen jalankulkijan kimppuun ja tappoi rajusti 22-vuotiaan yliopisto-opiskelijan, Chonlada Hinkhamin, joka ajoi moottoripyörällä Surakan Roadilla.

Yhteensä kolmekymmentä poliisia ja pelastustyöntekijää kokoontui ja otti lopulta kiinni väitetyn hyökkääjän Ithipon Imphuengin, jonka ikää ei kerrottu ja joka kantoi taitettavaa veistä kädessään. Epävirallisen kuulustelun aikana hän mutisi vain satunnaisin sanoin epäselvällä puheella, joka ei poliisin mukaan ollut järkevää.

Hänen ystävänsä, joka oli lehdistölle nimetty vain Subiniksi, kertoi poliisille, että hän ajoi myös samalla moottoripyörällä, mutta lähti yhtäkkiä liikkeelle nähtyään ystävänsä "hukkaavan sen kokonaan" sanojensa mukaan ja vetävän ulos moottoripyörässä olevan veitsen. ja alkoi puukottaa muita ihmisiä sattumanvaraisesti.

Subinin lausunnon mukaan pariskunta oli lähdössä vuotuiselta festivaaleilta kaupungissa viedäkseen hänet kotiinsa, mutta Ithipon alkoi epäilyttävästi ratsastaa ympäri aluetta ympyrässä. Heidän ajoneuvonsa pysähtyi punaiseen valoon Naresuan-tien risteyksessä, kun Ithipon alkoi hyökätä rajusti kahta ensimmäistä hänen vieressään ratsastavaa naista vastaan. Subin nousi järkyttävästi lentoon ennen kuin hänen ystävänsä jatkoi ratsastusta ja alkoi hyökätä useiden uhrien kimppuun. Subin väitti, että Ithipon ei ollut osoittanut merkkejä ongelmista festivaaleilla tai ennen tapahtuman alkamista, eikä liikennehäiriöitä ollut, jotka olisivat voineet käynnistää tieraivoa.

KUVA: Sanook

Ithipol pysyi iltapäivällä poliisin pidätettynä Udon Thanin poliisiasemalla, ja hänet tutkitaan psykologisia testejä varten sen osoittamiseksi, kärsikö hän jostain mielentilasta pahoinpitelyn aikana vai ei.

Psykiatri kuitenkin kertoi lehdistölle, että Ithipon pystyi vastaamaan järkevästi kaikkiin kysymyksiin, mutta hän ilmoitti, ettei hän tunnistanut, mitä tapahtui hyökkäyksen aikana.

”Väitetyllä tekijällä ei ole ollut psykiatrista hoitoa Udon Thanissa tai lähiprovinsseissa. Mutta hänellä on ollut päihteiden ja alkoholin käyttöä. Psykologinen tutkimus sekä virtsan ja verikokeen tulokset vaativat kuitenkin jonkin aikaa varmistaakseen tarkat tiedot hänen fyysisestä ja henkisestä tilastaan”, psykiatri totesi.

Sillä välin Udon Thanin maakunnan oikeusvirasto tarjoaa rahallista apua kahden vainajan perheelle 110,000 XNUMX bahtia kummaltakin. Udon Thanin sosiaalisen kehityksen ja turvallisuuden virasto auttaa myös uhrien omaisia ​​psykologisella tuella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.