Chiang Rai vahvisti neljä uutta COVID-4-tapausta, joista yksi paikallinen tartunta liittyy kolmeen thaimaalaiseen naiseen, jotka ylittivät rajan Myanmarista laittomasti

Chiang Rai-

Chiang Rain kansanterveystoimisto tänään (3. joulukuutard) on vahvistanut vielä neljä COVID-19-tapausta. Yksi niistä on paikallinen lähetys ja ensimmäinen, joka liittyy thaimaalaisten naisten joukkoon, joka hiipi rajan yli Myanmarin Tachiliekistä laittomasti.

Kolme tapauksista oli ihmisiä, jotka kävivät laillisesti läpi karanteeniprosessin ilmoittaututtuaan Tachiliekin ja Mae Sain välisellä rajalla. Chiang Rain viranomaisten mukaan nämä kolme eivät ole koskaan olleet julkisuudessa suurelle yleisölle.

Neljäs tapaus on 28-vuotias mies (transsukupuolinen), joka työskenteli Chiang Rain yökerhossa ja asuu Chiang Raissa ja jolla on yhteys aiempaan Covid-19-positiiviseen potilaaseen Phayaossa, joka oli hiljattain hiipinyt rajan yli Tachiliekistä. Hänen aikajanansa on alla:

28. marraskuuta: Noin klo 1 kolme naisystävää saapui laittomasti Tachiliekistä Myanmarista tapaamaan häntä ja pyysivät jäämään hänen asuntoonsa. Myöhemmin samana iltana potilas meni töihin.

29. marraskuuta: vietti aikaa kolmen ystävän kanssa, jotka yöpyivät hänen luonaan. Noin klo 5 meni tapahtumaan nimeltä "Farm Festival" klo 00 asti ja meni sitten ulos juomaan seuraavan päivän varhaiseen aamuun asti. Hän väittää käyttäneensä naamaria ja oleskelleensa enimmäkseen festivaalin yhdellä alueella, mutta ei päässyt pääväkijoukkoon konserttilavalla.

30. marraskuuta: Ajoi Chiang Maihin saman kaveriporukan kanssa henkilökohtaisella ajoneuvolla viedäkseen heidät valitsemiinsa kohteisiin.

1. joulukuuta: Matkusti takaisin Chiang Raihin julkisella bussilla. Illalla potilas meni töihin.

2. joulukuuta: Terveysviranomaiset ilmoittivat hänelle, että hänen ystävillään, jotka olivat hiipineet rajan yli Myanmarista, oli positiivinen COVID-19-testi. Hän meni yksityiseen sairaalaan testaamaan itsensä COVID-19:n varalta, vaikka hänellä ei ollut oireita. Hän sai positiivisen Covid-19-testin. Hän on tällä hetkellä karanteenissa.

Chiang Rain viranomaiset eivät ole vielä kommentoineet, joutuuko potilas syytteeseen auttamisesta rajan yli lainvastaisesti ja heidän mukaansa vaarantanut maan. Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul on jo sanonut, että kaikkia lain vastaisia ​​rajan yli hiipiviä joutuu kohtaamaan merkittäviä ja ankaria oikeussyytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.