Pattaya Music Festival myöhemmin tässä kuussa lupaa toisen kaksipäiväisen suurtapahtuman Pattayalle, teiden sulkemisia ja yksityiskohtia

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya City, tuoreena kaksipäiväisestä ilotulitusfestivaalista, joka oli Pattaya vilkkain sitten ennen Covid-19:ää, järjestää myöhemmin tässä kuussa, 11. ja 12. joulukuuta, toisen kaksipäiväisen festivaalin, jossa esiintyy kymmeniä suosittuja thaimaalaisia ​​artisteja neljällä lavalla.

Tapahtuman odotetaan houkuttelevan Pattayaan tuhansia kotimaisia ​​turisteja edellisen ilotulitusfestivaalin tapaan, erityisesti nuoria thaimaalaisia.

Beach Road on suljettu liikenteeltä Dolphin Roundaboutista Soi 10:een klo 4-00 sekä perjantaina 2. joulukuuta että lauantaina 00. joulukuuta.

Central Pattaya Klang suljetaan Second Roadilta Pattaya Beachille.

Kaikkiaan ajetaan neljä vaihetta, kolme Pattaya Beachillä ja yksi Jomtien Beachillä.

Lisäksi Pattaya Beachille rakennetaan kymmeniä ruokamyyjiä, kulttuuriesityksiä ja muita nähtävyyksiä, ja Central Festivalilla odotetaan olevan omat pienemmät lavansa ja ominaisuudet.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume kertoi Pattaya Newsille, että useita muutoksia tapahtuisi tutkittuaan Pattayan ilotulitusfestivaalin ja valtavan väkijoukon, joka pysäytti kaupungin käytännössä liikenteen pysäyttämiseksi. Lisää liikennepoliiseja toimisi ympäri kaupunkia, osa Beach Roadista pysyisi auki Soi 10:stä eteenpäin ja muita pienempiä muutoksia tehtäisiin. Lisäksi huomioidaan roskien jättämien myyjien huoli ja muut ongelmat, jotta ympäristö pysyisi koskemattomana tapahtuman aikana.

Pormestari rohkaisi myös Covid-19-suojatoimenpiteitä, kuten maskien käyttöä, sosiaalisen etäisyyden pitämistä ja käsien pesua, suuren väkijoukon ja joidenkin maskittomien ihmisten nostamista ilotulitustapahtumaan. Chiang Rain ja Chiang Main alueelta Thaimaassa löydettiin äskettäin neljä kotimaista Covid-19-tapausta, mikä muistutti thaimaalaisia ​​siitä, että heidän on pysyttävä valppaana.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/