AIKAjana: Chiang Raissa vahvistettiin vielä yksi thaimaalainen nainen, jolla on Covid-19, yhteensä kolme tapausta liittyy nyt laittomaan Myanmarin ylitykseen

Chiang Rai-

Chiang Rain COVID-19-keskus on tänään (30. marraskuuta) paljastanut Chiang Raissa Covid-19-tartunnan saaneen thaimaalaisen naisen aikajanan.

He molemmat liittyvät aiempaan tapaukseen, josta ilmoitettiin viikonloppuna. Voit lukea lisää näistä tapauksista alta:

Chiang Rain COVID-19-keskus vahvistaa toisen ja kolmannen Thaimaan kotimaisen Covid-19-tapauksen yhteydessä Chiang Main tapaukseen, molemmat Chiang Raissa

Thaimaalainen, 26-vuotias Khun Tanista, Chiang Raista, kotoisin oleva nainen työskenteli samassa yökerhossa Tha Kilekissä, Myanmarissa, jossa oli aiemmin vahvistettu tapaus Chiang Maissa. Hänellä kerrottiin olevan Covid-19-oireita 25. marraskuutath ollessaan Myanmarissa.

Nainen ylitti sitten luonnollisen rajan Thaimaahan menemättä karanteeniin thaimaalaisen naisystävänsä, 23-vuotiaan Payaosta, kanssa, jolla on myös positiivinen COVID-19-testi.

Marraskuun 27th, he menivät Mae Saissa sijaitsevaan hotelliin taksimoottoripyörällä. He yöpyivät eri huoneissa.

He menivät yöllä huoltoasemalle hotellin työntekijän moottoripyörällä.

Marraskuun 28th, 26-vuotias nainen lähti hotellista. Hän pysähtyi puhelinliikkeessä lähellä hotellia ennen kuin meni Mueangin alueelle taksilla moottoripyörällä COVID-19-testiin.

Myös 28th, 23-vuotias nainen yöpyi hotellissa, mutta tilasi ruoan toimituksen.

Eilen (29th) hänellä alkoi olla oireita, ennen kuin kansanterveysviranomaiset, jotka olivat jäljittäneet hänet hänen kahdesta ystävästään, veivät hänet hotellista sairaalaan COVID-19 -testiin, jossa hän myös antoi positiivisen tuloksen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.