Katsaus vaihtoehtoiseen valtion karanteeniin ja paikalliseen osavaltion karanteeniin Pattayalla

Pattaya, Thaimaa-

Seuraavassa on katsaus Pattayan nykyisiin karanteeniin varattavissa oleviin hotelleihin, joista jokaisesta on Royalvacationdmc:n luvalla. Niiden verkkosivuilla olevat lausunnot ja tiedot ovat kuitenkin heidän omiaan. Tämä ei ole maksettu/sponsoroitu postaus, vaan tarkoitettu tiedoksi ihmisille, jotka mahdollisesti ovat kiinnostuneita valitsemaan Pattayan karanteenipaikakseen.

On syytä huomata, että eräistä maista tuleville ulkomaalaisille voi olla rajoituksia/rajoituksia Pattayan karanteeniin varaamisessa ja majoittumisessa ja aiemmin ne ovat olleet vain Thaimaan kansalaisille, mutta ne VOIVAT alkaa avautua ulkomaalaisille tulevaisuudessa ja Pattayan viranomaiset. ovat työstäneet asiaa Covid-19-tilannehallintakeskuksen kanssa.

Saat lisätietoja maahantuloprosessista juuri nyt ja ottamalla yhteyttä paikalliseen suurlähetystöön tai konsulaattiin, jos olet oikeutettu. Kaikilta vierailijoilta vaaditaan edelleen 19 päivän karanteeni sekä todistus lähimmästä Thaimaan suurlähetystöstä tai konsulaatista, useita Covid100,000-testejä, pakollinen sairausvakuutus, jonka arvo on vähintään XNUMX XNUMX USD, kelpoisuustodistus ja muita erilaisia ​​papereita ja vaatimuksia. . Taloudelliset vaatimukset on kuitenkin suurelta osin hylätty, ja kansalaiset monista maista, myös riskialttiista maista, voivat nyt hakea pääsyä maahan.

Tässä on katsaus Pattayan ALSQ: hen. Heidän nettisivuillaan, joka ei ole sidoksissa meihin, on myös tietoa Bangkokin karanteeneista ja Phuketista:

ALSQ hotellit Pattayassa

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/