Thaimaa alkaa kieltää alkoholin myynnin ja mainostamisen verkossa 7. joulukuuta Royal Gazetten syyskuussa antaman ilmoituksen jälkeen

Kansallinen -

Thaimaa kieltää virallisesti alkoholijuomien myynnin ja mainostamisen kaikilla online-alustoilla 7. joulukuuta Royal Gazetten syyskuun alussa antaman ilmoituksen jälkeen.

The Royal Gazette oli julkaissut 2563. syyskuuta ilmoituksen "Alkoholijuomien myynnin kielto sähköisen myynnin kautta valtakunnallisesti, BE 8", koska alkoholi on nykyään helpommin saatavilla verkossa sosiaalisen median alustojen suosion myötä.

Ilmoituksen mukaan kukaan ei saa myydä alkoholijuomia tai tarjota alkoholijuomiin liittyviä palveluita sähköisessä muodossa. Online-maksu tällaisten juomien kaupasta varsinaisissa myymälöissä ei sisälly.

Lue lisää tiedotteesta alta:

Thaimaan hallitus kieltää alkoholin myynnin ja mainostamisen verkossa joulukuussa

Varapääministeri ja kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul kertoi Associated Pressille alkoholivalvontakomitean kokouksen jälkeen aiemmin tässä kuussa 7. marraskuuta, että valiokunta on suostunut laatimaan suuntaviivoja kansanterveysministeriön tarkistamana. , tiedottaa yleisölle Royal Gazetten ilmoituksesta alkoholin verkkokaupan kieltämisestä.

Ilmoitus astuu voimaan joulukuun ensimmäisenä maanantaina 7. Ministeriö tiedottaa kiellosta taas yleisölle viikon kuluessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (4 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.