Pattayan ilotulitusfestivaalin tiesulkuja on ilmoitettu

Pattaya-

Tiet suljetaan Pattayan ilotulitusfestivaalille 27.-28.

Pattayan ilotulitusfestivaali järjestetään 27. marraskuutath -28th Central Pattaya Beachissä, jossa on paljon esityksiä ja konsertteja. Tämä vuosi on suunnattu Thaimaahan ja Pattayalle, ei kansainvälinen Covid-19-pandemian vuoksi. Joka ilta järjestetään NELJÄ ilotulitusnäytöstä ja monia säännöllisiä esityksiä huippunähtävyyksiltä, ​​myyjiltä, ​​konserteilta ja muulta. Tästä on tulossa merkittävä tapahtuma.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄÄLTÄ.

Pattayan kaupungin lainvalvontaviranomaiset ovat ilmoittaneet suljetuista tieosuuksista Loman (Dolphin) Roundaboutista Pattayan kävelykadulle klo 4–00. Tämä tarkoittaa, että Rantatie suljetaan koko pituudelta ajoneuvoliikenteeltä.

Pysäköinti on kielletty Pattaya Beach Roadilla klo 3 alkaen.

Pysäköintialueita on saatavilla Bali Hai Pier -laiturilla, Tesco Lotus Pohjois-Pattayassa, Terminal 21 Pattaya, Central Marina Pattaya, Mike Shopping Mall, Royal Garden Pattaya -tavaratalo, Mueang Pattaya 8 School, Chai Mongkol-temppeli ja Central Festival Pattaya Beach. , Big C Extra -tavaratalo ja Tesco Lotus Etelä-Pattayassa.

Pattaya City pahoitteli etukäteen häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.