Burman maahanmuuttajatestit positiiviset Covid-19-taudin suhteen Takin maakunnan pakolaisleirillä, katsotaan viimeisimpänä paikallisesti tarttuneena Thaimaassa

KUVA: Thairath

Tak -

Burmalainen ruumiillinen työntekijä, 48, todettiin Covid-19-koronaviruksen tartunnan saaneen, kun hänen kerrotaan asuneen ja työskennellessä Umpiemin väliaikaisessa turvakodissa Phop Phran alueella Takin maakunnassa, mitä pidetään viimeisimpänä paikallisesti tarttuneena tapauksena Thaimaassa.

Tohtori Opas Karnkawinpong, taudintorjuntaosaston pääjohtaja, ilmoitti tänään, 22. marraskuuta, että tartunnan saaneella oli alun perin korkea kuume ja epäilyttäviä oireita, jotka liittyvät tappavaan virukseen. Hänet lähetettiin Mae Sotin sairaalaan ennen Covid-19-testin suorittamista RT-PCR-menetelmällä.

KUVA: Thaimaan tautivalvontaministeriö

Hänen tulokset paljastivat perjantaina 20. marraskuuta, että hän oli positiivinen viruksen suhteen. Hänen kerrotaan olevan eristettynä sairaalassa ja odottamassa toista testiä, kun taas hänen kollegansa ja muut läheisessä yhteydessä olleet ovat valtion karanteenissa. Pääjohtajan mukaan kaikki heistä ovat toistaiseksi olleet negatiivisia viruksen suhteen.

Tarkemmat tiedot riskiryhmien lukumäärästä ja muut tiedot ilmoittavat myöhemmin Takin taudinvalvontaosaston lääkärit. Tohtori Opas varoitti yleisöä olemaan panikoimatta ja pysymään suojassa aina.

KUVA: Thairath

Sillä välin Phop Phran piirin hallitus ja armeija ovat ryhtyneet terveys- ja rajatoimenpiteisiin Umpiemin turvakodin, joka tunnetaan myös pakolaisleirina, ympärillä seuratakseen ja tutkiakseen viruksen alkuperäistä sijaintia. Tarha on käytännössä lukittu, eikä kukaan saa tällä hetkellä mistään syystä poistua leiriltä.

Alkututkimus paljasti, että potilas oli laiton maahanmuuttaja, jonka kerrottiin salakuljettaneen Thaimaan ja Burman rajalta pitkin Phop Phran aluetta ennen turvakodissa asumista ja kärsineen poikkeuksellisen korkeasta kuumeesta.

Alueellinen vapaaehtoisjoukko on lähetetty partioimaan jokaisella mahdollisella rajan sisäänkäynnillä. Alueella toteutetaan myös tilapäinen sulku, jolla estetään tiukasti ulkopuolisia leviämästä tai tartuttamasta Covid-19-tautia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.