Mielipide: Thaimaan hotelliteollisuus vuotaa kuoliaaksi, hallituksen on ryhdyttävä enemmän toimiin matkailun ja taloudellisen tuen suhteen

Seuraava on Andrew J. Woodin mielipidekirjoitus, jonka julkaisemiseen meille on annettu täysi lupa. Mielipiteet ja lausunnot ovat hänen omiaan.
BANGKOK: Thaimaa on raportoinut vain 3,880 19 Covid-60-tapauksesta ja XNUMX kuolemantapauksesta pandemian alkamisen jälkeen, ja sitä pidetään yhtenä maailman pienimmän riskin maista. Mutta matkailu ja matkailu kärsivät. Koska tukahduttavan hallituksen asettamille matkustusrajoituksille ei ole loppua näkyvissä, suuret ja pienet yritykset kärsivät verenvuodosta ja kamppailevat selviytyäkseen. Hotellioperaattorit mukaan Kansakunta, anovat hallitusta avaamaan maan uudelleen ja käynnistämään pian toimia auttaakseen yrityksiään, jotka vuotavat verenvuotoa, he väittävät.
• Suphajee Suthumpun, Dusit Thanin konsernin toimitusjohtaja sanoi, että jos maata ei avata uudelleen pian, hotellioperaattorit kärsivät raskaita tappioita. Hän sanoi myös, että pankit ja rahoituslaitokset eivät riskien vuoksi myönnä helposti lainaa matkailuyrityksille.
"Siksi haluamme pyytää hallitusta toteuttamaan taloudellisia toimenpiteitä matkailualan yritysten tukemiseksi ja ohjeistamaan Thaimaan luottotakausyhtiön takaamaan lainat pienille ja keskisuurille yrityksille", hän sanoi.
"Haluamme myös pyytää keskuspankkia helpottamaan joukkovelkakirjoihin liittyviä sääntöjä, koska monien suuryritysten joukkovelkakirjat ovat erääntymässä."
Suphajee kannusti myös matkailu- ja urheiluministeriötä perustamaan matkailun elvytysrahaston, jonka avulla hotellien operaattorit voivat lainata käyttämällä hotelliaan vakuudeksi.
"Koska Covid-19-rokotteen odotetaan olevan valmis ensi vuonna, hallituksen tulisi keksiä e-viisumijärjestelmä, joka auttaa matkailijoita palaamaan maahan", hän lisäsi.
• Chaiyapat Paitoon, Pienet kansainväliset strategiajohtaja sanoi, että yritys oli menettänyt yli 14 miljardia todlia vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana, ja sen Thaimaan liiketoimintojen osuus tappioista oli 2 miljardia Bt.
Hänen mukaansa yrityksen on ehkä lisättävä likviditeettiä joko etsimällä uutta pääomaa tai käynnistämällä joukkovelkakirjalainoja, jos hallitus ei avaa maata uudelleen pian.
"Hallituksen tulisi tutkia matkakuplajärjestelmiä, helpottaa itsensä eristämistä koskevia sääntöjä ja käynnistää toimenpiteitä yrittäjien tukemiseksi", hän sanoi.
• Marisa Sukosol Nunbhakdi, varatoimitusjohtaja Majoitus Sukosol, valitse omasi runsaasta valikoimastamme ja puheenjohtaja Thaimaan hotelliliitto, sanoi, että hallituksen pitäisi käynnistää toimenpiteitä hotellien auttamiseksi, kuten maksaa 50 prosenttia hotellihenkilökunnan palkoista, kuten se on tehnyt vastavalmistuneille.
"Hallituksen pitäisi myös laajentaa 2 prosentin osuuttaan sosiaaliturvarahastolle, asettaa maa- ja rakennusvero 10 prosentiksi ja helpottaa eristyssääntöjä", hän sanoi.
Jos matkustusrajoituksia kevennetään, on vahvaa näyttöä siitä, että vieraita tulee. Barry Kenyon, arvostettu entinen Britannian kunniakonsuli Thaimaassa, kirjoitti Pattayan posti Tällä viikolla siitä lähtien, kun Thaimaa uudisti 60 päivän (kertatulo) viisuminsa viime kuun lopulla, suurlähetystöt ympäri maailmaa ovat raportoineet valtavasta kiinnostuksesta ulkomaalaisille, jotka haluavat epätoivoisesti päästä pois ankarasta talvesta tai paeta koronaviruksen saastuttamasta kotimaastaan.
Parkpoom Prapasawudi, varapuheenjohtaja Erawan Group Hotel Asset Management -divisioona painotti myös, että hotellien käyttöaste on ollut 20 prosenttia jo yli viisi kuukautta matkustusrajoitusten vuoksi.
"Thaimaan tilanne on erilainen kuin Kiinassa ja Euroopassa, joissa käyttöaste on 50-60 prosenttia ja 30-40 prosenttia", hän sanoi ja lisäsi, että maa on avattava uudelleen, koska hotellit eivät selviä, jos käyttöaste pysyy niin alhaisena. .
"Jos hallitus ei halua avata maata uudelleen, sen on aloitettava toimenpiteet hotelliliiketoiminnan tukemiseksi", hän sanoi ja lisäsi, että hotellien ylläpitäjät eivät pystyneet laatimaan liiketoimintasuunnitelmaa, koska hallitus ei ole antanut selkeitä ohjeita. Hallituksen tulisi käynnistää kampanja kansalaisten tietoisuuden lisäämiseksi maan avaamisesta uudelleen, koska Thaimaa ei voi olla vapaa Covid-19-ohjelmasta ikuisesti.
"Thaimaan ja sellaisten maiden, joissa infektioriski on vähäinen, tulisi työskennellä sellaisten matkakuplajärjestelmien parissa, kuten Singapore ja Hong Kong, koska hotellien ylläpitäjät eivät voi kantaa korkeita kustannuksia tai sijoittaa enemmän käteistä liiketoimintaansa", hän sanoi.
🔺 Sillä välin Matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn sanoi, että pääministeri Prayut Chan-o-cha on antanut taloustilanteen hallinnan keskukselle (CESA) tehtäväksi perustaa matkailualan elvytysrahasto. Tämän rahaston odotetaan olevan 50–100 miljardia Bt.
"Keskustelemme myös muista ehdotuksista pääministerin ja CESA: n kanssa, erityisesti e-viisumivaihtoehdoista, jotta turistit voivat palata Thaimaahan, kun Covid-19-rokote on valmis", Pipat sanoi.
Kaikki hallituksen esittämät ideat eivät toimi. Entinen konsuli Barry Kenyon kirjoitti, että viime kuussa julkaistun erityisen turistiviisumin (STV) ilmoituksen ympärillä oli paljon fanfareja, mikä tarjoaa jopa 270 päivän oleskelun, mutta kävi nopeasti ilmi, että tämä viisumi oli vain matalan riski Covid-19-maista, jotka sulkivat pois Yhdistyneen kuningaskunnan, Yhdysvaltojen ja Manner-Euroopan muiden alueiden joukosta.
Saatavilla on kuitenkin muita viisumivaihtoehtoja, kuten aiemmin kerrottiin, ja jotka mahdollistavat matkustamisen, mutta läpipääsyn monimutkaisella määrällä vanteita. herra Kenyon kirjoitti,
"60 päivän turistiviisumi on saatavilla, byrokratia on silti melkoista, vaikka haet suurlähetystöstä elintärkeää maahantulotodistusta sekä Covid-19-terveystestejä, ennakkomaksu 14 päivän pakollisesta hotellikaranteenista laskeutuessaan Bangkokiin, Covid-kohtaisesti 100,000 0 dollarin vakuutus (nyt helposti verkossa kaikille 99–XNUMX-vuotiaille) ja todistus majoituksesta Thaimaassa karanteeniajan jälkeen", hän sanoi.
Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/