Kolme loukkaantunutta, mukaan lukien saksalainen ulkomaalainen, Banglamungin moottoripyörä-onnettomuudessa, jossa väitetään kääntyneen ilman asianmukaista varoitusta tai signaalia

Banglamung, Chonburi -
Kolme ihmistä on loukkaantunut sen jälkeen, kun saksalaisen moottoripyörän kuljettajan väitetään tekeneen välittömästi U-käännöksen Nongpruessa antamatta asianmukaisia ​​merkkejä.

Nongpruen poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 6 eilen (00.) Soi Khao Talossa. Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen kaksi vaurioitunutta moottoripyörää.

Saksalainen kuljettaja, 77, jonka nimeä Banglamungin poliisi ei kertonut, oli loukkaantunut vain lievästi. Toinen kuljettaja, Supreeya Yangthaisong, 22, ja hänen matkustajansa, jota ei mainittu, loukkaantuivat kohtalaisesti. Molemmat vietiin sairaalaan lääkärinhoitoon.

Ms Supreeya kertoi The Pattaya Newsille, että ulkomaalainen kuljettaja teki välittömästi U-käännöksen moottoripyöränsä eteen aiheuttaen onnettomuuden. Saksalainen ulkomaalainen ei antanut välitöntä lausuntoa lehdistölle onnettomuuspaikalla kertoessaan omaa puoltaan tarinasta.

Nongpruen poliisi ilmoitti haastattelevansa molempia osapuolia edelleen ja tarkastelevansa CCTV:tä onnettomuuspaikalla vahvistaakseen annetut lausunnot ja määrittääkseen syyllisyyden vastuun ja oikeudellisten syiden vuoksi.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.