COVID – 19 paikallinen tartunta on vahvistettu Intian kansalaiselle Krabissa

Krabi, Thaimaa-

Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA ilmoitti tänään intialaisen miehen uudeksi kotimaan tartuntatapaukseksi Krabissa.

Yksi uusi Thaimaan kotimaan tartuntatapaus on Intian kansalainen, 37, joka työskentelee Etelä-Krabin ravintolassa. CCSA ei antanut ravintolan tarkkaa nimeä.

Keskiviikkona (4th) hän meni sairaalaan hakemaan työlupaa ja tulos oli positiivinen. Hän on nyt hoidossa Krabin sairaalassa.

Thaimaa ilmoitti tänään (7.) 12 uudesta vahvistetusta Covid-19-tapauksesta, 9 kotiuttamislennoilla ja valtion karanteenikeskuksissa olevista ihmisistä, 2 ulkomailta matkustaneista ihmisistä ja 1 kotimaan tartunnasta. Kuolemia ei raportoitu. kokonaismäärä on edelleen 0 3,830 tartuntaa ja 60 kuolemaa.

Uusia vahvistettuja tapauksia: 12 XNUMX
Tapausten kumulatiivinen määrä: 3,830 12 (+XNUMX)
Lääketieteellisten hoitojen saaminen: 126
Palautukset: 3,644 (+5)
Kuolleita: 60

Erillinen artikkeli verkkosivuillamme kuvaa miehen aikajanaa. Kaikki hänen suuren ja matalan riskin kontaktit, mukaan lukien kolme hänen kanssaan asuvaa henkilöä, ovat olleet negatiivisia. Hän on myös CCSA:n mukaan oireeton.

https://thepattayanews.com/2020/11/07/timeline-covid-19-local-transmission-confirmed-for-indian-national-on-phi-phi-island-in-krabi/

Krabin viranomaiset pyytävät yleisöä pysymään rauhallisena. Potilaan myöhemmät testit ovat kuitenkin toistaiseksi olleet negatiivisia, vaikka hänen verituloksensa on lähetetty thaimaalaisen sairaalaan lisätutkimuksia varten.

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu

or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.