Thaimaan kansalainen jäi kiinni pian sen jälkeen, kun hän pudotti henkilökorttinsa ryöstessään koruliikettä Bangkokissa

Bangkok -

Ruoantoimittaja otettiin kiinni tänä iltana, 4. marraskuuta, Bangkokissa pian sen jälkeen, kun hänen kerrottiin varastaneen 2 kultakaulakorua, joiden arvo oli yli 110,000 XNUMX bahtia, ja pudoten onnettomasti oman henkilökorttinsa koruliikkeessä.

Klongtonin poliisiaseman poliisit saapuivat paikalle tänä aamuna saatuaan varkausilmoituksen koru- ja kultaliikkeestä, joka sijaitsee Tesco Lotus -ostoskeskuksen sisällä Phattanakarnin alueella Bangkokissa.

Kaupan työntekijän mukaan väitetty varas, jonka kerrottiin käyttäneen pitkähihaista valkoista paitaa, jossa oli hattu ja naamio, oli mennyt kauppaan ja pyytänyt nähdäkseen kaksi 2 bahtia kultaista kaulakorua, teeskennellen tekevänsä ostoksen.

Miehen kerrottiin nappaavan kaulakoruista ja nähty CCTV:ssä nopeasti poistuvan kauppakeskuksesta moottoripyörällä, kun työntekijä laski hintaa.

Poliisitarkastajat aloittivat tämän jälkeen liikkeen tutkimisen ja löysivät lattialle jätetyn henkilökortin. Ryhmä Klongtonin poliisia seurasi sitten henkilökortissa ilmoitettua osoitetta ja löysi väitetyn varkaan lyhyessä ajassa.

Pathomphong Sukanaen, 34, vietiin poliisiasemalle, jossa hänen väitetään tunnustavan tehneensä varkauden kultakaupassa väittäen, että hän työskenteli ruoanjakelijana, mutta ura ei maksanut hänelle tarpeeksi takaisin maksaakseen velkansa, ja päätti sitten varastaa pari kultaista kaulakorua.

Häntä syytettiin alun perin sieppauksesta ja hänet pidätettiin poliisiasemalla oikeudenkäyntiä varten.

Tämä tarina julkaistiin alun perin TPN National -verkkosivustollamme, jonka omistaa ja ylläpitää The Pattaya News.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/