Sky Walk, risteilyterminaali, paranneltu Walking Streetin kehittämistä, sanoo kaupunginjohtaja

Pattaya -

Pattaya valmistautuu kolmeen uuteen matkailuhankkeeseen Pattayan matkailun kehittämiseksi, mukaan lukien Sky Walk ja Cruise Terminal lähellä Bali Hai Pier -laituria Thap Phraya Hillissä.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khumpluem kertoi The Pattaya Newsille, että "Aiomme kehittää useita merkittäviä Pattaya matkailukohteita, jotka ovat Pattaya Walking Street, Bali Hai Pier ja Thap Phraya Hill."

"Nämä paikat kehitetään uusiksi Pattayan maamerkeiksi säilyttäen silti sen, mikä on tehnyt näistä alueista aiemmin suosittuja."

”Laiturin suunnittelu on jo valmis. Seuraava askel on esitellä suunnitelma asianomaisille virastoille ympäristövaikutusten arviointia (YVA) varten.

"Sillä välin Thap Phraya Hillille on tarkoitus rakentaa maailmanluokan Sky Walk, josta on upeat näkymät ja arkkitehtuuri."

”Risteilyterminaali on tarkoitus rakentaa laiturille tukemaan EEC:tä (Eastern Economic Corridor).

Samaan aikaan Pattaya Walking Street on kunnostettava ja parannettava, jotta se olisi todella maailmanluokan ostos-, ruokailu- ja yöelämän kannalta.”

– Kävelykadun varrelle suunnitellaan rakennettavan kattoa, tietä kunnostetaan, vessat lisätään ja rannan puolelle rakennetaan virkistysalueita. Nykyinen johtava suunnitelma sisältää laguunin rakentamisen Walking Streetin rannan puolelle sekä keinotekoisen rannan ja puiston. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että päästään eroon suositusta liiketoiminnasta ja yöelämästä, kuten jotkut huhut väittivät, vaan pikemminkin alueen ulkonäön ja tuntuman parantaminen ja sen mahdollistaminen, että se on yhtä eloisa päivällä kuin yöllä säilyttäen silti eloisuutensa ja tunnelman. päätti kaupunginjohtaja.

Pattaya News huomauttaa, että kaikki nämä hankkeet ovat todennäköisesti vuosien päässä ja niistä on keskusteltu jo monta vuotta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.