Chonburiin liittyvä laiton online-uhkapelirengas ratsii, jonka väitetään tuottavan yli kymmenen miljardia bahtia tuloja

Thaimaa-

Kuusi Thaimaan kansalaista pidätettiin, koska heidän epäillään pitäneen laitonta online-uhkapelisivustoa nimellä "Marwin Net.com", joka liittyy aiempaan uhkapeliratsiin Chonburissa. Pelirenkaan väitetään tuottaneen yli kymmenen miljardia bahtia.

Kenraaliluutnantti Torsak Sukwimolin johtama Commando Policen ryhmä kertoi Associated Pressille tänään (24. lokakuuta) tämän viikon ratsiosta.

Kuusi Thaimaan kansalaista on pidätetty epäiltynä rahapelirenkaan käyttämisestä, ja heidän nimensä oli Kietisak Jaroensuk, 27, verkkosivuston omistaja, Surin Kaewsangthong, 27, Jaruwan Pumpuang, 27, Nattaphon Kumsap, 28, rouva Chalita Pitakunsasem, 27 ja herra Taweephong Suksuwanphon, 28.

Poliisi takavarikoi 50 miljoonaa bahtia käteistä, kahdeksan luksusautoa ja viisi luodeilla ladattua asetta. Epäillyt pidätettiin Koh Samuilla, Bangkokissa ja Chonburissa. Yhden epäillyn kerrotaan olevan edelleen paennut toisessa maassa.

Kenraaliluutnantti Torsak kertoi The Pattaya Newsille, että alkuperäinen verkkosivustopalvelin oli käytössä ulkomailla.

Tätä uhkapeliä pyörittää sama operaattori, johon Torsakin mukaan hyökkäsi kaksi vuotta sitten Chonburissa. Sormus muutti verkkosivuston nimen, mutta he käyttivät edelleen samaa URL-osoitetta, hän lisäsi.

Ringiä syytetään laittomasta online-uhkapelirenkaan toiminnasta ja rahanpesusta.

Poliisi pyrkii kuitenkin sulkemaan alkuperäisen URL-sivuston ja pidättämään toisen epäillyn tekemällä yhteistyötä monikansallisten virastojen kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.