Nong Nooch Gardens Pattaya grandissa avaa ystävyyspuutarhan Venäjän Bangkokin-suurlähetystön kanssa

Pattaya, Bangkok-

Pattayan Nong Nooch Gardenissa avattiin viikonloppuna Thaimaan ja Venäjän välinen uusi Ystävyyspuutarha Venäjän suurlähetystössä Thaimaassa.

Avajaiset pidettiin Venäjän Thaimaan suurlähetystössä Bang Rakissa, Bangkokissa.

Avajaisia ​​johtivat Venäjän federaation Thaimaan kuningaskunnan suurlähettiläs Jevgeni Tomikhin ja Nong Nooch Gardensin presidentti Gamphon Satja.

Gamphon sanoi: "Ystävyyspuutarhan tavoitteena on jatkaa Thaimaan ja Venäjän välisiä hyviä suhteita, jotka meillä on ollut pitkään."

“Heinäkuun 18. päivänä olimme alkaneet rakentaa puutarhaa Venäjän Thaimaan suurlähetystössä. Tämä puutarha edustaa vahvaa ja vakaata suhdetta Thaimaan ja Venäjän välillä.â€

“Tässä puutarhassa on monia kasveja, jotka maksavat huomattavan summan rahaa, mutta teimme sen ilmaiseksi.â€

“Tämä puutarha on yhdeksäs Ystävyyspuutarhamme yhdeksässä Thaimaan suurlähetystössä, jotka ovat Indonesian suurlähetystö, Bhutanin suurlähetystö, Pakistanin suurlähetystö, Ranskan suurlähetystö, Laosin suurlähetystö, Nepalin suurlähetystö, Kambodžan suurlähetystö, Myanmarin suurlähetystö ja nyt Venäjän suurlähetystö." Gamphon päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.