Ominaisuus: viisi parasta paikallista Pattaya-tarinaa viime viikolta, 11. lokakuuta - 17. lokakuuta 2020

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, joka julkaistaan ​​jokaisen viikon alussa. Se korostaa Pattayan viisi parasta paikallista tarinaa paikallisille lukijoille ja asukkaille. Julkaisemme myös viikoittain kansallisen tiedotteen. Koska julkaisemme monia tarinoita joka päivä, lukijamme voivat olla tietoisia siitä, mitkä Pattaya News -toimitusryhmän mielestä ovat tärkeimpiä tarinoita kuluneen viikon aikana. Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä.

Tämä on viikko 11.-17

1. Demokratia-mielenosoitukset tulevat Pattayalle

Lauantaina 17. lokakuuta 2020 Pattayan alueelle saapui demokratiaa puolustavia mielenosoituksia. Ryhmä oli järjestäytynyt sosiaalisen median kautta ja alun perin suunnitteli tapaavansa Bali Hai Pier -laiturilla. Lainvalvontaviranomaiset kuitenkin ilmoittivat mielenosoittajille, että he eivät olleet hakeneet virallista lupaa alueen käyttöön, ja järkyttyneet mielenosoittajat muuttivat suoraan Pattaya Beachille poliisiasemaa vastapäätä. Mielenosoitus oli rauhallinen. Pattaya News ei arvioi yleisön kokoa, mutta voit katsoa kuvia ja yhteenvedon alla.

Erityisraportti: Pattayassa on demokratiaa puolustavia mielenosoituksia

2. Pattaya Vegetarian Festival on alkanut, kestää ensi viikon

Nakluassa sijaitseva suosittu Pattaya Vegetarian -festivaali on alkanut! Festivaaleilla nähdään musiikkitaiteilijoita, karnevaali, uskonnollisia tapahtumia ja tietysti herkullista kasvisruokaa. Tapahtuman tiedot löytyvät alta. (Toivottavasti sade hellittää muutaman seuraavan päivän aikana)

Pattayan kasvissyöjäfestivaali alkaa!

3. Alueen asukkaiden kulkukoirien huolenaiheet herättävät suurta kiinnostusta

Kahden ilmoitetun koirien hyökkäyksen jälkeen Chonburissa edellisellä viikolla Pattaya News on saanut monet asukkaat kommentoimaan ja lähettämään mielipiteensä tilanteesta. Yksi julkaisemamme lukijaviesti herätti paljon huomiota ja kiivasta keskustelua tästä arkaluonteisesta aiheesta. Voit tarkistaa sen alta.

Lukijan mielipide/postilaukku: Pattayan alueen kasvavalle kulkukoiraongelmalle on tehtävä jotain

4. Alueen rannoilla vesi on selvästi kirkkaampaa

Sosiaalinen media oli vilkasta viime viikolla, kun sekä Jomtien että Bangsaen Beaches näkivät erittäin kirkasta vettä viileämmän sään ja sadepäivien jälkeen. Sateen selkiytyessä rannasta tulee jälleen monien suosittu kohde, vaikka viime viikonloppu kärsi huonosta säästä.

Lisää kotimaisia ​​turisteja vierailee Jomtienin rannalla huomattavasti kirkkaammalla vedellä

5. Monet Pattayan alueen baarit ovat siirtyneet suoratoistoon korvatakseen menetetyt tulot, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä

Aiemmin mainitun kulkukoiria käsittelevän artikkelin ohella monet lukijat kommentoivat tätä aihetta viime viikolla, mikä oli myös viikon luetuin artikkelimme paikallisuutisista. Koska kaupungissa, joka on aiemmin nähnyt kymmeniä tuhansia turisteja viikoittain ja jossa suurin osa tuloistaan ​​on riippuvainen matkailusta, ei ole ulkomaalaisia ​​turisteja, baarien on täytynyt olla luovia pysyäkseen liiketoiminnassaan. Monille se on merkinnyt suoratoistoa verkossa, esityksiä ja tyttöjen vuorovaikutusta eri puolilta maailmaa olevien asiakkaiden kanssa verkossa. Lue lisää alta.

Erikoisominaisuus: Ulkomaisten turistien puutteen vuoksi suoratoisto Pattayan baareista verkossa lisääntyy, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos The Pattaya Newsin lukemisesta!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/