Neljä loukkaantui ampumahaavoista Chonburin yökerhon parkkipaikalla tapahtuneessa ammuskelussa

KUVA: 77kaoded

Chonburi-

Neljä ihmistä loukkaantui yökerhon parkkipaikalla ammuskelussa varhain eilen aamulla Mueang Chonburissa.

Poliisi sai ilmoituksen tapahtumasta eilen kello 2:00 yökerhossa Bang Plasoin kaupunginosassa. Poliisi salasi yökerhon nimen meneillään olevan tutkinnan ajaksi, mutta se on tarkoitettu ensisijaisesti Thaimaan kansalaisille.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle ja havaitsivat, että maasta löytyi yli kymmenen käytettyä ammuspatruunaa.

Neljä ihmistä oli saanut kohtalaisia ​​vammoja luotihaavoista, jotka nimettiin Mr. Chatchai Pinyoksi, herra Phonmaetaksi, 31, ja nimettömäksi mieheksi. Yksi muu henkilö loukkaantui vakavasti luotihaavasta, nimeltään vain neiti Rujira, 30.

Heidät vietiin paikallisiin sairaaloihin perheen ja sukulaisten kanssa, jotka tapasivat loukkaantuneita terveyskeskuksissa.

Tänä aamuna, 12. lokakuuta 2020, Mueang Chonburin poliisi sanoi, että molempien osapuolten epäillyt olivat pidätettyinä, mutta eivät myöskään nimenneet miehiä lehdistölle. Pattaya News pyytää lisätietoja epäillyistä ja ampumisen taustalla olevista olosuhteista.

Tämän yökerhon läheisyydessä asuvat paikalliset asukkaat kertoivat, että tapahtumapaikka oli aiemmin suljettuna kymmenen vuotta. Se oli juuri avattu uudelleen. Tapahtumaan liittyi silminnäkijöiden ja CCTV-materiaalin mukaan lähes valkoisena pukeutunut moottoripyöränkuljettaja, joka avasi tulen suurta joukkoa klubin suojelijoita kohti ja pakeni sitten paikalta.

KUVA: 77kaoded

Mueang Chonburin poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa lyhyen lausunnon mukaan. He uskoivat, että tapaus liittyi kahden vastapuolen väliseen kiistaan, mutta he ovat edelleen saavuttamassa ampumisen loppua.

Pattaya Newsin tarina

LÄHDE: 77 kaoded

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.