HungryNow's App lanseeraa Pattayassa 15,000 XNUMX BXNUMX XNUMX alennuskuponkia ja eri ruokia ILMAISIA RUOKIA Central Festivalilla tänä viikonloppuna

HungryNow's App lanseeraa Pattayassa 15,000 XNUMX BXNUMX XNUMX alennuskuponkia ja erilaisia ​​ILMAISTA RUOKAA

 

Seuraava on lehdistötiedote Hungry Nowin ystäviltämme

HungryNow, online-paikallinen ruuantoimitusyritys Pattaya Cityssä, Thaimaassa, lanseeraa BIG:n virallisesti 10. lokakuuta 2020. Beta-versiota pilotoitiin maaliskuussa 2020, jolloin se hyödynsi yli 200 kauppiasta eri puolilla kaupunkivaltiota tarjoamaan erilaisia ​​kansainvälisiä ja paikallisia ruokia.

 

HungryNow'n mukaan, kun he julkaisivat beta-versionsa COVID-19:n kynnyksellä, ruoan toimitustilaukset yli nelinkertaistuivat. 

 

"Seitsemän kuukauden täydellisen menestyksekkään toiminnan jälkeen HungryNow on valmis julkaisemaan BIG:n uudella hiotulla versiollaan sovelluksista (iOS ja Android) ja verkkosivustollaan", sanoi Mikael Löfberg, HungryNow'n toimitusjohtaja.

 

Tämän julkaisun kunniaksi he aikovat juhlistaa HungryNow Launch Event Festiä 10. ja 11. lokakuuta 2020 Central Festival Pattayassa. Tapahtuma on täynnä hauskaa, pelejä ja lahjoja. Siinä tapauksessa HungryNow jakaa 15,000 XNUMX BXNUMX XNUMX ilmaista alennuskäteiskuponkia ja erilaisia ​​tuettuja kuponkeja vahvistaakseen valtaa erittäin kilpailluilla markkinoilla. Tällä tapahtumalla HungryNow toivoo houkuttelevansa lisää uusia käyttäjiä ja vahvistavansa tuotemerkin tunnettuutta 

 

"Tämä on markkinoiden suurin ja aggressiivisin promootio", Mr Löfberg sanoi.


HungryNow on tukenut naapuruston Pattayan ravintolakauppiaita lisätäkseen myyntiään ja auttaakseen heitä rahallisesti COVID-19:n aikana antamalla äärimmäistä tukea ja apua olemalla kolmas osapuoli ja silta ruokailijoiden ja ruokapaikkojen välillä. 

Zip Pizzerian ravintolaomistaja sanoi: "Myyntimme on kaksinkertaistunut sen jälkeen, kun aloitimme yhteistyön HungryNow'n kanssa, ja se on auttanut meitä tekemään myyntiä covid-19-sulkutilanteen aikana."

Skannaa tämä QR-koodi Hungry Now -sovellukselle!

 

Lataa HungryNow-sovellus: https://hungrynow.onelink.me/AHAB/HNNews

 

Pysyäksesi ajan tasalla HungryNow'sta

Tykkää heistä Facebookissa: https://www.facebook.com/HungryNow.TH

Seuraa heitä Instagramissa: https://www.instagram.com/hungrynow.th/

Lisää ne LINE:lle: https://lin.ee/BssQnUG

 

Tietoja HungryNow'sta

HungryNow on nopea ja luotettava ruoan toimituspalvelu Pattayassa, joka yhdistää ihmiset kaupungin parhaisiin ravintoloihin. He tekevät tämän vahvistamalla paikallisia yrityksiä ja luovat puolestaan ​​uusia tapoja ansaita, työskennellä ja elää. 

 

He aloittivat helpottamalla ovelta ovelle -toimitusta, mutta näemme tämän olevan vasta alkua ihmisten yhdistämiselle mahdollisuuksilla – helpompia iltoja, onnellisempia päiviä, suurempia säästötilejä, laajempia verkkoja ja vahvempia yhteisöjä.

 

HungryNow'n pääkonttori sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa, ja sillä on ensimmäinen haaratoimisto Pattayassa ja toinen Chon Burissa vuoden 2020 lopulla. Lisätietoja on osoitteessa https://hungrynow.co.th

 

Yhteystiedot

HungryNow:lle:

Mikael Löfberg, Mikael@hungrynow.co.th

Raisha Shrestha, raisha@hungrynow.co.th

Sonu Gurung, Sonu@hungrynow.co.th

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/