XNUMX Thaimaan kansalaista pidätettiin kuuden suuren laittoman online-uhkapelisivuston väitettyä toiminnan Thaimaassa

Bangkok -

1 Thaimaan kansalaista pidätettiin tänään, lokakuun XNUMX. päivänä, kun heidän väitetään käyttäneen kuutta laitonta online-uhkapelisivustoa "UFA"-verkkosivuston URL-osoitteen alla miljoonien bahtien käyttövaroilla.

Poliisi kenraaliluutnantti Damrongsak Kittipraphat, Thaimaan kuninkaallisen poliisin (RTP) apulaispäällikkö, kertoi Associated Pressille, että pidätykset tapahtuivat Chiang Raissa noin klo 9 ja myöhemmin Nonthaburissa kuukausia kestäneen tutkinnan ja poliisin sijainnin jäljittämisen jälkeen. online-sivustot.

Chiang Raissa jäi ensimmäisen kerran kiinni 30- ja 25-vuotiaat thaimaalaiset miehet, joiden uskottiin olevan yritysjohtajia ja heidän 40 väitettyä alaistaan. Viranomaiset takavarikoivat yhteensä 8 matkapuhelinta ja XNUMX kannettavaa tietokonetta, joita on tiettävästi käytetty laittomaan liiketoimintaan.

Epäiltyjen kuulustelu johti uuteen kiinniottoon Nonthaburissa, jossa naispuolinen työntekijä löydettiin työskentelevän verkkosivuston ylläpitäjänä vakuuttaakseen pelaajia siirtämään rahaa yrityksen pankkitileille. Myös 14 muuta matkapuhelinta ja 4 muuta kannettavaa tietokonetta löydettiin ja takavarikoitiin paikalta.

Heidät kaikki on pidätettynä Bangkokissa, ja tutkijat jatkavat kuulusteluja saadakseen lisää vihjeitä ja todisteita, apulaispäällikkö kertoi lehdistölle.

Heitä veloitetaan alun perin internetin käyttäjien järjestämisestä, mainonnasta ja suorasta ja/tai välillisestä kutsumisesta osallistumaan laittomiin rahapeleihin, joihin ei ole viranomaisten lupaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.