Kaksi kamerunista epäiltyä pidätettiin Bangkokissa verkkokumihansikashuijauksen vuoksi, minkä jälkeen heidän kollegansa pidätettiin elokuussa

Bangkok -

Kaksi kamerunista epäiltyä Tanyi Bertrand Ntui, 32, ja Nforbi Fun Noah, 25, pidätettiin väitetysti valheellisen verkkoyrityksen toiminnasta lääketieteellisten käsineiden myynnin ja rahanpesun vuoksi.

Kuluttajansuojapoliisiosaston (CPPD) suorittama pidätys seurasi heidän kamerunilaisen kollegansa Ferdinan Ayad Akborin ja thaimaalaisen vangitsemista elokuussa.

Lue lisää aiemmasta pidätyksestämme TÄÄLTÄ

Epäilty petosyritys toimi www.grandig.com-sivuston alla, joka väitti valmistavansa lateksi-, nitriili- ja vinyylikäsineitä kansainväliseen myyntiin. Uhreja oli kuulemma huijattu siirtämällä yli 57 miljoonaa bahtia heidän pankkitileilleen.

Tutkimus paljasti, että Ferdinan siirsi rahasumman huijareilta uhreilta Tanyille ja Nforbille ennen kuin siirtäisi ne pomolleen, joka asui Bitkub.comin kautta ulkomailla.

Tanyi pidätettiin tiettävästi tänään, 30. syyskuuta, kun hän työskenteli huomaamattomasti ulkomaalaisena opettajana koulussa Trangin maakunnassa, kun taas Nforbi pidätettiin Chiang Main maakunnassa myöhemmin samana päivänä.

Epäillyt vietiin CPPD:hen Bangkokiin lisäkuulusteluja varten. Molempia syytettiin alun perin yhteistoiminnasta julkisissa petoksissa, väärien tietojen laittamisesta tietokonejärjestelmään ja rahanpesusta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.