Neljä Kambodžan kansalaista pidätettiin laittomasta rajan ylittämisestä työskennelläkseen Chonburissa

Sa Kaeo/Chonburi-

Sa Kaeon lainvalvontaviranomaisten mukaan neljä Kambodžan kansalaista jäi kiinni salakuljetetusta lava-autolla Chonburin alueelle tänä aamuna.

Ekapong Krittaya Kiatchuti, 12. Rangers Rykmentin komentaja Sa Kaeossa raportoi tapauksesta tänä aamuna. Tapaus sattui tietarkastuspisteessä Thaimaan kuninkaallisen armeijan kanssa Nong Sangin risteyksessä Thanawithi Roadilla Sa Kaeossa.

Harmaa Nissan-lava-auto, jossa oli Chonburi-kilvet, pysäytettiin tarkastuspisteellä, ja sen todettiin kuljettavan Kambodžan kansalainen Ying Bo Rei. Mr. Yingillä oli asianmukainen lupa olla Thaimaassa, mutta tarkastuspisteen poliisien mukaan hän käyttäytyi epäilyttävästi eikä kyennyt vastaamaan kysymyksiin, miksi hän oli Sa Kaeossa työskennellessään laillisesti Chonburissa. Lisätarkastuksessa viranomaiset löysivät neljä Kambodžan kansalaista, kolme miestä ja yhden naisen, piileskelemässä kuorma-auton takaosassa olevasta osastosta.

Kaikilla neljällä ei ollut asianmukaista henkilöllisyystodistusta, ja he myönsivät tulleensa Thaimaahan laittomasti. Covid-19-pandemiatilanteen vuoksi laittomasta siirtolaisuudesta Thaimaahan on tullut paljon arkaluontoisempi asia, koska rajalla tehdään säännöllisesti tarkastuspisteitä ja lisääntynyt lainvalvontatoiminta.

Neljä laitonta siirtolaista testataan Covid-19:n varalta ja karkotetaan sitten. Ying joutuu syytteeseen laittomien siirtolaisten salakuljetuksesta maahan, ja viranomaiset ilmoittivat, että hänen lupansa oleskella maassa todennäköisesti peruutetaan. Yingin väitettiin poimineen ryhmän Sa Kaeosta viedäkseen rakennustyötä Chonburiin, mutta väitti, ettei tiennyt heidän olevan laittomia siirtolaisia, vaikka he piiloutuivat kuorma-autoon.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/