Buddhalaisen paaston lopussa pidetään Thaimaassa perjantaina 2. lokakuuta Viina myyntikielto lähes varma

Thaimaa-

Buddhalainen paastonaika päättyy Thaimaassa tänä perjantaina 2 kuningaskunnassa, joka tuo paastoajan päättymisen lisäksi lähes varmasti mukanaan myös alkoholin myyntikiellon.

Vaikka jotkin kalenterit osoittavat päivämäärän olevan lokakuun 1. päivä, useiden thaimaalaisten uskonnollisten kalentereiden mukaan päivämäärä on Thaimaassa perjantaina 2. lokakuuta sekä Laosissa ja joissakin muissa paikoissa, joissa tätä päivämäärää juhlitaan.

Awk Phansa merkitsee kolmen kuukauden buddhalaisen paaston päättymistä ja perinteistä sadekauden päättymistä. Silloin munkit lopettavat kolmen kuukauden retriitin ja palaavat normaaliin jokapäiväiseen elämäänsä ja voivat matkustaa ja lähteä temppeleistään.

Thaimaassa päivämäärä on viime vuosina tuonut mukanaan myös viinamyyntikiellon, mikä tarkoittaa, että vaikka virallista tilausta ei ole vielä tullut, sellainen tulee todennäköisesti myöhemmin viikolla ja baarit, yökerhot ja viihdepaikat määrätään sulkeutumaan klo 12. :01 aikaisin perjantaiaamuna perjantai-iltaan klo 11 asti. Ravintolat, hotellit, supermarketit jne. ovat kaikki kiellettyjä myymästä alkoholia tänä päivänä. Alkoholin juominen ei ole teknisesti lain vastaista, mutta sitä ei suositella kunnioittamaan paaston loppua.

Pattaya News/TPN julkaisee tämän nyt varmistaakseen, että lukijamme ovat hyvin valmistautuneita ja varastoivat etukäteen! Normaaliaikoina tämä päivä voi olla suuri häiriö lomamatkailijoille, mutta koska kansainväliset rajat on suljettu turisteilta maailmanlaajuisesti edelleen jatkuvan Covid-19-pandemian vuoksi, tämä ei todennäköisesti ole niin suuri järkytys Pattayassa oleville. ja Thaimaa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/