Pattayan monorail-projekti saa positiivista palautetta thaimaalaisilta ja ulkomaisilta sijoittajilta Pattayan konferenssissa, kartat paljastivat

Chonburi -

Yli 120 thaimaalaista ja ulkomaista yrityssijoittajaa osallistui tänään 24. syyskuuta Pullman Pattaya Hotel G:ssä konferenssiin, jossa käsiteltiin Pattaya Green line monorail -hankkeen rakentamista ja paikallisen joukkoliikennejärjestelmän kehittämistä.

Seminaarin isännöi Pattayan viranomainen, jota johti Pattayan apulaisjohtaja Pramote Tubtim. Seminaarin tarkoituksena oli tiedottaa virallisesti toteutettavuustutkimuksista, ympäristövaikutuksista ja yksiraiteisen liikennejärjestelmän kehittämissuunnitelmista ja vaihtaa ajatuksia.

Joukkoliikennejärjestelmän kehitysprosessi on jaettu 3 vaiheeseen, joissa on lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin suunnitelmat vuodesta 2020 vuoteen 2036. Koko hanke sisältää 19 reittiä; Apulaispäällikön mukaan 4 pääreittiä ja 15 lisäreittiä.

Green Line monorail on aloitusprojekti, ja se koostuu 13 sky-train-asemasta Pattayan suurnopeusjuna-asemalta Bali Hain laiturille. Rakentaminen käsittää liikennesaarekkeita kaupungin teillä huoltoasemien, junapysäköintiasemien ja transit-oriented development (TOD) rakentamiseksi. Kartta aikataulun mukaisista pysäkeistä ja asemista on alla.

Yksiraiteisen rautatien kannattaja Pongthawee Lertmanyawit kertoi Associated Pressille, että konferenssi oli kiinnittänyt paljon huomiota yksityiseen sektoriin ja saanut toistaiseksi positiivista palautetta.

Mukaan edellinen hankeilmoitus viime kuussa, Pattayan monorail-rakentamisen odotetaan alkavan vuonna 2024, ja sen uskotaan tuovan matkustajia Pattayan alueen monien huippunähtävyyksien ja paikkojen, kuten ostoskeskusten, Walking Streetin, Bali Hai Pierin ja muiden matkailunähtävyyksien, välillä.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.