Viranomaisia ​​kehotettiin tutkimaan miehiä, jotka jatkoivat pysäköintimaksujen keräämistä turisteilta Pattaya Walking Streetillä

Pattaya-

Paikalliset asukkaat kehottavat Pattayan virkamiehiä tutkimaan asiaa sen jälkeen, kun joukko tuntemattomia miehiä keräsi edelleen pysäköintimaksuja turisteilta lähellä Pattaya Walking Streetiä Etelä-Pattayalla.

Tämä ongelma oli tullut ilmi tämän kuun alusta Pattayalla. Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄÄLTÄ.

Eilen illalla The Pattaya News -toimittajat yhdessä muun paikallisen lehdistön kanssa menivät Walking Streetin alueelle ja huomasivat, että joukko tuntemattomia miehiä pyysi edelleen ihmisiltä rahaa pysäköintialueella lähellä vesipumppuasemaa Pattaya Walking Streetin edessä.

Yksi mies onnistui saamaan kuljettajan pysäköimään autonsa heiluttaen häntä taskulampulla ja vaati sitten rahaa, joka tallentui kameralle. Pysäköinti tällä alueella sekä Beach Roadilla on ilmaista.

Paikalliset asukkaat ja Pattaya Press Association ovat kehottaneet asianomaisia ​​viranomaisia ​​tutkimaan asiaa välittömästi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.