Oxford Economicsin mukaan Bangkokin odotetaan menettävän eniten turisteja maailman suurissa kaupungeissa vuoden 2020 loppuun mennessä.

Bangkok -

Maailmanlaajuisen ennusteyhtiö Oxford Economicsin mukaan Bangkok menettää todennäköisesti eniten turisteja maailmassa suurista kaupungeista nykyisen kansainvälisten matkustusrajoitusten aikana Covid-19-pandemian aikana.

Yhtiön tuoreimman raportin mukaan kansainvälisen Bangkokin matkustamisen kysyntä putoaa merkittävästi 57 prosenttiin viime vuoteen verrattuna tämän vuoden loppuun mennessä tiukan kansainvälisen matkustusvalvonnan ja karanteenien vuoksi Covid-19:n leviämisen estämiseksi. Vaikka tämän määrän ei ennusteta olevan korkein prosentti, sen ennustetaan heijastavan korkeimpaan turistien kokonaismenetykseen.

Raportin mukaan kysyntä saavuttaa vuoden 2019 aikaisemman tason vasta 2024, mikä heijastelee kiistatta pandemian aiheuttamaa globaalia talouskriisiä ja kansainväliseen matkailuun kohdistuvan luottamuksen heikkenemistä sekä taloudellisia vaikutuksia matkailu- ja vapaa-ajan toimialaan.

Vaikutus vaikuttaa eniten suuriin kaupunkeihin ympäri maailmaa, ja Bangkok kärsii tutkimuksen mukaan eniten. Thaimaan pääkaupungin odotetaan menettävän noin 14.5 miljoonaa saapuvaa ulkomaalaista turistia, jota pidetään eniten maailman suurissa kaupungeissa menetettyinä ja lähes kaksi kolmasosaa Thaimaan turistitappioista. Pattaya, Phuket ja Bangkok ovat kaikki maailman kahdenkymmenen suosituimman kaupungin joukossa, ja kaikkien odotetaan kärsivän merkittäviä vahinkoja Covid-19:n takia.

Samaan aikaan 10 suurinta kaupunkia, joiden odotetaan menettävän eniten turisteista, ovat todennäköisesti kaikki Yhdysvaltojen turistikaupungit, kuten New York, jossa turistit voivat laskea 79 prosenttia. Pohjois-Amerikan kaupungit kohtaavat peräti 70 prosentin pudotuksen, jota seuraa 57 prosentin lasku Aasian ja Tyynenmeren kaupungeissa ja 56 prosentin lasku Euroopassa.

Kansainvälisen matkailun kysyntä on pandemian vuoksi edelleen heikkoa, mutta yksi raportissa ennustettu positiivinen asia on, että kotimaan matkailu sen sijaan lisääntyy ihmisten keskuudessa kaikissa maissa. Sen odotetaan palautuvan vuoden 2019 tasolleen vuoden 2022 aikana, Oxford Economicsin raportissa todetaan.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.33 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.