Thaimaan hallitus kieltää alkoholin myynnin ja mainostamisen verkossa joulukuussa

Kansallinen -

Royal Gazette on julkaissut ilmoituksen "Alkoholijuomien myynnin kielto sähköisen myynnin kautta valtakunnallisesti, BE 2563" eilen, 8. syyskuuta, voimaan tämän joulukuun aikana.

Ilmoituksen mukaan lakisääteinen toimenpide on mukautettu Thaimaan verkkokaupan lisääntymisen nykytilanteeseen ja se on annettu estämään alle 18-vuotiaiden nuorten helppo pääsy alkoholin ostamiseen ja vähentämään mahdollisia tapaturmia. johtui alkoholista.

Alkoholivalvontalain BE 4 (30) 6 §:n ja 2551 §:n 2008 momentin nojalla pääministeri antoi alkoholipoliittisen valiokunnan neuvon perusteella seuraavan ilmoituksen:

Kohta 1: Kukaan ei saa myydä alkoholijuomia myymällä alkoholijuomia tai palveluja alkoholijuomien sähköiseen myyntiin liittyvissä asioissa suoraan kuluttajille tai suostuttelemalla henkilöä ostamaan tai tarjoamaan tai myymään tavaroita tai palveluita kuluttajille.

Sähköisillä kanavilla tarkoitetaan alkoholijuomien myyntiä sähköisen viestinnän muodossa, jossa myyjät ja kuluttajat voivat käydä kauppaa ilman tapaamista.

Kohta 2: Tätä tiedotetta ei sovelleta alkoholijuomien verkkomaksuun liikkeissä, ravintoloissa tai paikoissa, joissa alkoholijuomia tarjotaan.

Kohta 3: Tämä ilmoitus tulee voimaan yhdeksänkymmenen päivän kuluttua siitä, kun se on julkaistu Valtioneuvoston lehdessä.

Ilmoitettu 7. elokuuta BE 2563

Kenraali Prayut Chan-O'Cha, Thaimaan pääministeri

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.